• Panrima-Printer
  • Label-Printer
  • Ponsel-Printer
  • 01

    Nglumpukake sarat

    Komunikasi karo pelanggan kanggo nglumpukake syarat pelanggan.

  • 02

    Desain Drafting

    Insinyur nyusun rancangan kasebut lan dikonfirmasi karo pelanggan. Yen ana panyesuaian, insinyur kita bakal ganti lan konfirmasi maneh.

  • 03

    Desain lan pabrik motherboard

    Sampel bakal digawe sawise kita entuk wewenang lan desain wis dikonfirmasi.

Babagan Kita

Guangzhou Winprt Technology Co., Ltd. khusus ing riset, pangembangan lan produksi printer pos: printer kuitansi termal, printer label lan printer portebel luwih saka 10 taun. Saiki kita dununge ing Zona Perdagangan Bebas Pilot Nansha Kota Guangzhou kanthi akses transportasi impor lan ekspor sing unik.

Kabeh produk tundhuk karo standar kualitas internasional lan entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS kanggo keamanan. Pabrik kita duwe luwih saka 700 karyawan lan 30 teknisi R&D. Jalur produksi lan departemen inspeksi sing dilengkapi kanthi sampurna bisa ngontrol tingkat printer sing kurang saka 0.3%. Asile produktivitas lan produk linuwih, kita bisa nyedhiyakake layanan OEM lan ODM kanggo panjaluk klien sing beda-beda lan kepuasan pelanggan.

  • 10+ 10+

    Pengalaman (Taun)

  • 5,000,000+ 5.000.000+

    Output Tahunan

  • 700+ 700+

    Pakaryan

  • < 0.30% <0,30%

    Tarif rusak

  • 30+ 30+

    Tim R&D

  • 500+ 500+

    Klien Global

  • timthumb (1)
  • timthumb (2)
  • timthumb (3)
  • timthumb (4)
  • timthumb
  • Ekspo Ritel China kaping 22 dibukak ing Shanghai

    Tanggal 19 November, Ekspo Ritel China kaping 22 (CHINASHOP 2020) dibukak ing Pusat Pameran Nasional lan Pameran Nasional Shanghai. Kita kumpul ing kene maneh. 2021 bakal nggawa jaman anyar, lan kita percaya dhiri lan ngarep-arep. Ing pameran iki, Winpal nggawa luwih akeh model anyar, teknologi anyar ...

  • Jual label label Winpal lagi laris

    Printer label tegese bisa nyunting macem-macem teks lan kode bar, banjur transfer menyang bentuk label. Printer label iki digunakake luwih akeh ing pirang-pirang panggonan, kayata sawetara kantor, pabrik, pembangkit listrik, gudang, lan pusat perbelanjaan, sing asring dideleng. ...

  • Winpal WP-Q3A printer portebel, tren anyar ing kantor seluler

    Printer portabel Winpal WP-Q3A, gaya anyar kantor seluler Kanthi paningkatan level ilmiah lan pangembangan ekonomi sosial sing cepet, wong-wong modern wis ora bisa digunakake maneh ing kantor njero ruangan tetep. Kabeh lapisan masyarakat ing saben dinane, macem-macem papan kerja ruangan lan ora tetep ...

  • Cara ngganti jeneng Bluetooth WPB200 (Printer Label)

    WPB200 minangka model printer label sing apik banget ing winpal. Kepiye cara ngganti jeneng Bluetooth WPB200? Preparasi: Sambungake printer WPB200 menyang komputer lan bukak piranti lunak Alat Diagnostik. Langkah1: klik Goleki tombol Status ing piranti lunak. Priksa manawa printer wis nyambung Cathetan: yen titik kasebut ...

  • ia_100000090
  • ia_100000074
  • ia_100000071
  • ia_100000072
  • 3ec4f4f8-bcdf-4fee-baf8-d017d7868d6e
  • e5d01728-481b-4365-b971-69c4412733bd