Transfer Thermal WP300A / Printer Thermal Langsung

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Desain roda gigi motor bermotor
  • Kompatibel karo TSPL 、 EPL 、 ZPL 、 DPL
  • Kacepetan cetak 127 mm (5 ") inci per detik
  • Piranti lunak label bundled gratis lan driver Windows
  • 200 MHz prosesor 32-bit kanthi 8 MB SDRAM, memori 4 MB Flash

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP300A kasedhiya ing transfer termal lan termal langsung, ngemot prosesor 32-bit sing kuat kanggo label cepet ing kabeh lan memori flash 4MB, 8MB SDRAM, maca kertu SD kanggo ekspansi memori Flash, nganti 4 GB kanggo nambah panyimpenan font lan grafis . Kacepetan nyithak bisa nganti 127mm / s, lan nganggo pita 300 meter, panggantos sing kurang asring.

    Pambuka Produk

    Fitur Utama

    Desain roda gigi motor bermotor
    Kompatibel karo TSPL 、 EPL 、 ZPL 、 DPL
    Kacepetan cetak 127 mm (5 ") inci per detik
    Piranti lunak label bundled gratis lan driver Windows
    200 MHz prosesor 32-bit kanthi 8 MB SDRAM, memori 4 MB Flash

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: WP-Q3A 80mm Ponsel Printer
  • Sabanjure: WP300W 3 ″ Printer Panampa Termal

  • InterfaceStandard: Kertu USB + TF Pilihan: Serial / LAN / Bluetooth / WIFI / Paralel

    Model WP300A
    Fitur Nyetak
    Resolusi 203 DPI 300 DPI
    Cara nyithak Thermal Transfer / Thermal Thermal
    Kacepetan maksimal 127 mm (5 ") / s Maks. 101,6 mm (4 ″) / s
    Maks. Jembaré print 108 mm (4,25 ″) 104 mm (4,09 ″)
    Maks. Dawa print 2286 mm (90 ") 1016 mm (40 ")
    Media
    Jinis media Suwine, longkangan, tandha ireng, bolongan kipas lan bolongan
    Jembar media 25.4-118mm (1.0 "-4.6")
    Kekandelan media 0,06 ~ 0,254 mm (2,36 ~ 10mil)
    Diameter inti media 25,4 ~ 76,2 mm (1 "~ 3")
    Dawane label 10 ~ 2286 mm (0,39 ″ ~ 90 ″) 10 ~ 1016 mm (0,39 ″ ~ 40 ″)
    Kapasitas gulung label 127 mm (5 “) (diameter njaba)
    Kapasitas pita Maks. 300m
    Jembar pita 110 mm
    Fitur Kinerja
    Prosesor CPU 32-bit
    Memori Memori Flash 4MB, 8MB SDRAM, maca kertu SD kanggo ekspansi memori Flash, nganti 4 GB
    Antarmuka Standar: Kertu USB + TF Pilihan: Serial / LAN / Bluetooth / WIFI / Paralel
    Sensor 1. Sensor Gap 2. Sensor Pembukaan Tutup          3. Sensor Mark Black 4. Sensor Robot
    Font / Graphics / Symbologies
    Fon internal 8 font bitmap angka alpha-numerik, font Windows bisa didownload saka piranti lunak
    Kode bar 1D Kode 39, Kode 93, Kode 128UCC, Kode 128, langganan A, B, C, Codabar, Interleaved 2 saka 5,
    EAN-8, EAN-13, EAN-128, UPC-A, UPC-E, EAN lan UPC 2 (5) digit add-on, MSI, PLESSEY, POSTNET, China POST, GS1 DataBar, Code 11
    Kode bar 2D PDF-417, Maxicode, DataMatrix, QR code, Aztecl
    Rotasi 0 ° 、 90 ° 、 180 ° 、 270 °
    Emulasi TSPL 、 EPL 、 ZPL 、 DPL
    Fitur Fisik
    Ukuran 302.5 * 234 * 194.8mm (D * W * H)
    Bobot 2,6 KG
    Linuwih
    Urip kepala printer 30 KM
    Piranti Lunak
    Supir Windows / Linux / Mac
    SDK Windows / Android / IOS
    Pasokan listrik
    Input AC 100-240V, 1.8A, 50-60Hz
    Output DC 24V, 2.5A, 60W
    Pilihan
    Pilihan Pabrik . Peeler
    ② Pemotong
    Pilihan Dealer HolderWadhah gulung kertas njaba lan 1 ″ gulung kertas
    Module Modul Bluetooth (antarmuka transmisi RS-232C)
    Modul IFWIFI
    Board Papan tambahan kanggo wadhah gulung kertas eksternal
    Kahanan Lingkungan
    Lingkungan operasi 5 ~ 40 ° C (41 ~ 104 ° F) , Kelembapan: 25 ~ 85% ora kondensasi
    Lingkungan panyimpenan -40 ~ 60 ° C (-40 ~ 140 ° F) , Kelembapan: 10 ~ 90% non-kondensasi

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita