Kumpeni

Profil Perusahaan

Guangzhou Winprt Technology Co., Ltd. khusus ing riset, pangembangan lan produksi printer pos: printer kuitansi termal, printer label lan printer portebel luwih saka 10 taun. Saiki kita dununge ing Zona Perdagangan Bebas Pilot Nansha Kota Guangzhou kanthi akses transportasi impor lan ekspor sing unik.

Kabeh produk tundhuk karo standar kualitas internasional lan entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS kanggo keamanan. Pabrik kita duwe luwih saka 700 karyawan lan 30 teknisi R&D. Jalur produksi lan departemen inspeksi sing dilengkapi kanthi sampurna bisa ngontrol tingkat printer sing rusak kurang saka0,3%. Asile produktivitas lan produk linuwih, kita bisa nyedhiyakake layanan OEM lan ODM kanggo panjaluk klien sing beda-beda lan kepuasan pelanggan.

Minangka merek terkemuka ing bidang printer, WINPAL netepi inovasi teknologi printer, terus-terusan ngrancang lan nggawe printer fungsional anyar kanggo klien saben taun. Kanthi produk bermutu lan layanan pelanggan sing luar biasa, kita entuk jaringan penjualan global sing tekan luwih saka 150 wilayah lan negara-negara, kayata DUBAI, USA, BRAZIL, GERMANY, TURKEY, FRANCE, ITALITY, SPAIN, THAILAND, INDIA lan liya-liyane. WinPAL seneng banget karo mitra ing saindenging jagad.

Budaya Perusahaan

VISI

Dadi produsen profesional printer lan pemasok layanan sing efisien.

MISI

Nggawe nilai kanggo masarakat, nyedhiyakake layanan kanggo pelanggan, lan entuk cita-cita kanggo karyawan.

ROH

Profesi, Penyerapan, Inovasi, Ngalahake.

NILAI

Keandalan, Inovasi, Kreativitas, Kepuasan Pelanggan, entuk manfaat bebarengan lan win-win kahanan.

BUDAYA

Kabegjan, Kesehatan, Wutah, Syukur.

SIKAP

Gawe pelanggan wareg, lan ganti pelanggan.

Sertifikat Perusahaan

  • timthumb (1)
  • timthumb (2)
  • timthumb (3)
  • timthumb (4)
  • timthumb
  • timthumb (3)
  • timthumb
  • timthumb (2)
  • timthumb (1)
  • timthumb (6)
  • timthumb (5)
  • timthumb (4)