WP-Q3A 80mm Ponsel Printer

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Dhukungan pencetakan logo NV
  • Kanthi ngirit fungsi daya
  • Dhukungan mode dual Bluetooth
  • Dhukungan kaping pirang-pirang nyithak kode 1D & 2D
  • Kompatibel karo Windows / IOS / Android

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP-Q3A minangka printer kuitansi & label kanthi desain modis lan kualitas apik. Ndhukung pencetakan gambar unduh logo NV (gambar BMP), panyesuaian konsentrasi dhukungan.

    Pambuka Produk

    Fitur Utama

    Dhukungan pencetakan logo NV
    Kanthi ngirit fungsi daya
    Dhukungan mode dual Bluetooth
    Dhukungan kaping pirang-pirang nyithak kode 1D & 2D
    Kompatibel karo Windows / IOS / Android

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: WP80B 80mm Thermal Lable Printer
  • Sabanjure: Transfer Thermal WP300A / Printer Thermal Langsung

  • Model WP-Q3A
    Fitur Nyetak
    Cara nyithak Termal langsung
    Resolusi 203 DPI
    Kacepetan maksimal Maks. 70mm (2,7 ″) / s
    Maks. Jembaré print 72 mm (2,8 ″)
    Maks. Dawa print 1778 mm (70 ″)
    Media
    Jinis media Terus, celah, tandha ireng
    Jembar media 20 mm ~ 76 mm
    Kekandelan media 0,06 mm ~ 0,254 mm
    Dhiameter gulung label 50 mm
    Fitur Kinerja
    Prosesor CPU 32-bit
    Memori Memori Flash 8MB
    8MB SDRAM / MicroSD
    Antarmuka USB + Bluetooth; USB + WIFI
    Layar OLED (1.3 ″) Resolusi: 128 * 64 piksel
    Sensor ① Sensor Gap
    ② Sensor bukaan tutup
    ③ Sensor tandha ireng
    Font / Graphics / Symbologies
    Fon internal 8 font bitmap angka alpha-numerik, font Windows bisa didownload saka piranti lunak
    Kode bar 1D Code 39, Code 93, Code 128UCC, Code 128 subsets A, B, C, Codabar, Interleaved 2 of 5,
    EAN-8, EAN-13, EAN-128, UPC-A, UPC-E, EAN lan UPC 2 (5) digit add-on, MSI, PLESSEY, POSTNET, China POST
    Kode bar 2D PDF-417, Maxicode, DataMatrix, QR code, Aztec
    Rotasi 0 ° 、 90 ° 、 180 ° 、 270 °
    Emulasi TSPL; EPL; ZPL; DPL; CPCL; ESC / POS
    Fitur Fisik
    Ukuran 124 * 108 * 61mm (D * W * H)
    Bobot 0,357 KG
    Linuwih
    Urip kepala printer 30 KM
    Piranti Lunak
    Sistem operasi Windows / Android / IOS
    SDK Windows / Android / IOS
    Pasokan listrik Suhu (0 ~ 45 ℃) asor (10 ~ 80%) (ora kondensasi)
    Output DC 9V / 2A
    Umur batere 7.4V / 2500mAh
    Kahanan Lingkungan Suhu (0 ~ 45 ℃) asor (10 ~ 80%) (ora kondensasi)
    Lingkungan operasi 5 ~ 40 ° C (41 ~ 104 ° F) , Kelembapan: 25 ~ 85% ora ana kondensasi
    Lingkungan panyimpenan -40 ~ 60 ° C (-40 ~ 140 ° F), asor: 10 ~ 90% ora ana kondensasi

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita