Hubungi Kita

Alamat

NO.80 JinGang Road, Distrik Nansha,

Guangzhou, Guangdong, China.

Telpon

Telp: +86 16620156568

WhatsApp: +86 16620156568

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita