Layanan OEM & ODM

PROVIDER OEM & ODM PROFESIONAL

Winpal adol printer pos menyang luwih saka 150 negara lan wilayah kanthi produktivitas, sing nyewa karyawan 700+. Winpal, jinis pabrikan printer resi, sing wis fokus ing printer luwih saka 10 taun. Kanthi pangembangan inovasi perusahaan lan teknologi, perusahaan kasebut nguntungake sukses banget karo para klien saka saindenging jagad.

LAYANAN OEM
Nyedhiyakake printer pos kanthi syarat klien kanggo ngganti babagan Brand (sticker) \ Silk print \ Packaging
  • Pelanggan nyedhiyakake file logo AI.
  • Desainer milih posisi logo sing cocog ing mesin kasebut lan konfirmasi karo pelanggan.
  • Desainer milih posisi stiker sing cocog lan konfirmasi karo pelanggan.
  • Kita bakal nggawe conto sawise konfirmasi. (Udakara 3-7 dina)
  • Sawise konfirmasi sampel, kita bakal miwiti produksi massal lan konfirmasi tanggal pangiriman karo pelanggan.
LAYANAN ODM
Nyedhiyakake printer pos kanthi syarat klien kanggo ngganti Ngowahi babagan Katon \ Piranti Lunak \ Hardware \ Driver
  • Komunikasi karo pelanggan kanggo nglumpukake syarat ODM.
  • Pelanggan nyedhiyakake persyaratan sampel.
  • Modul wektu. (Udakara 10-25 dina)
  • Pelanggan nyedhiyakake file AI saka LOGO.
  • Desainer milih posisi logo sing cocog ing mesin kasebut lan konfirmasi karo pelanggan.
  • Desainer milih posisi sing cocog kanggo stiker lan dikonfirmasi karo pelanggan.
  • Kita bakal nggawe conto sawise konfirmasi. (Udakara 3-7 dina)
  • Sawise konfirmasi sampel, kita bakal miwiti produksi massal lan konfirmasi tanggal pangiriman karo pelanggan