WPLB80 80mm Printer Label Termal

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Ndhukung jembaré cetakan saka 20mm-82mm
  • Dhukungan panrimo termal lan nyithak label
  • Fungsi cutter utawa strip opsional
  • Dhukungan antarmuka Bluetooth
  • Kanthi macem-macem sensor

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WPLB80, printer termal, ndhukung cetakan kuitansi lan label. Dhukungan jembaré nyithak saka 20mm-82mm kanggo nyukupi macem-macem kebutuhan sampeyan. Pancen trep banget amarga ndhukung antarmuka Bluetooth. Fungsi cutter utawa strip kanggo pilihan sampeyan. Fungsi sensor sawetara didhukung.

    Pambuka Produk

    详情页2 详情页3 详情页4

    Fitur Utama

    Ndhukung jembaré cetakan saka 20mm-82mm
    Dhukungan panrimo termal lan nyithak label
    Fungsi cutter utawa strip opsional
    Dhukungan antarmuka Bluetooth
    Kanthi macem-macem sensor

    Fitur Utama

    Ndhukung jembaré cetakan saka 20mm-82mm
    Dhukungan panrimo termal lan nyithak label
    Fungsi cutter utawa strip opsional
    Dhukungan antarmuka Bluetooth
    Kanthi macem-macem sensor


  • Sedurunge: Printer Panampa Thermal WP260 80MM
  • Sabanjure: Printer Label Termal WPLB58 58mm

  • Model WPLB80
    Nyithak
    Cara nyithak Termal langsung
    Resolusi 203 DPI
    Jembaré printer 80mm
    Kacepetan nyithak Min: 50.8mm / s Maks: 152mm / s
    Antarmuka USB + Bluetooth
    RAM
    Memori DRAM: 4M FLASH: 4M
    Kepala printer
    Deteksi posisi sirah cetak Ngalih Mikro
    Kertas ana deteksi Photosensor
    Karakter Barcode
    Kode bar CODE128 、 EAN128 、 ITF 、 CODE39 、 CODE93 、 EAN13 、 EAN13 + 2 、 EAN13 + 5 、 EAN8 、 EAN8 + 2 、 EAN8 + 5 、 CODABAR 、 POSTNET 、 UPC-A 、 UPCA + 2 、 UPCA-5 UPCE + 2 、 UPC-E + 5 、 CPOST 、 MSI 、 MSIC 、 PLESSEY 、 ITF14 、 EAN14
    Font internal FONT 0 nganti FONT 8
    Pembesaran & rotasi 1 nganti 10 kali nggedhekake ing loro arah; 0 ° 、 90 ° 、 270 ° 、 360 ° rotasi
    Gambar File PC Monochrome, BMP lan gambar liyane bisa didownload menyang FLASH, DRAM
    Prentah TSPL, ESC / POS
    Sedheng
    Jinis media Kertas gulung termal, stiker lsp.
    Jembar media 20mm ~ 82mm
    Gulung diameter njaba Maks: 100mm
    Gulung diameter tengah Min: 25mm
    Kertas jinis mati Nyuwek & ngetokake kulit
    Kekuwatan
    Kekuwatan Input adaptor daya: AC 100-240V, 50 ~ 60Hz
    Output sumber daya: DC 24V / 2.5A
    Karakteristik fisik
    Bobot 1,44 kg
    Ukuran 220 (D) × 148 (W) × 150 (H) mm
    Syarat Lingkungan
    Lingkungan kerja 5 ~ 45 ℃, 20-80% RH (ora kondensasi)
    Lingkungan panyimpenan  -40 ~ 55 ℃ , ≤93% RH (40 ℃)
    Supir
    Drivers Windows / Android / IOS

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita