Printer Panampa Thermal WP260 80MM

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Dhukungan Linux lan OPOS
  • Kompatibel karo ESC / POS
  • Kanthi fungsi pesen prentah
  • Fungsi antrian dhukungan
  • Dhukungan kode QR, format PDF417

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP260 minangka printer kuitansi termal 80mm sing nduwe kecepatan pencetakan maksimal 260mm / s. Ndhukung Linux lan OPOS lan kompatibel karo ESC / POS. Sampeyan uga duwe fungsi supaya nyithak ulang supaya ora ketinggalan pesen. Ndhukung fungsi antrian. Kode QR, format PDF417 kasedhiya.

    Pambuka Produk

    详情页2 详情页3 详情页4 详情页5

    Fitur Utama

    Dhukungan Linux lan OPOS
    Kompatibel karo ESC / POS
    Kanthi fungsi pesen prentah
    Fungsi antrian dhukungan
    Dhukungan kode QR, format PDF417

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: Printer Label 4-Inci WPB200
  • Sabanjure: WPLB80 80mm Printer Label Termal

  • Model WP260
    Nyithak
    Cara nyithak Termal langsung
    Jembaré printer 80mm
    Kapasitas kolom 576 titik / baris
    Kacepetan nyithak 260mm / s
    Antarmuka USB + Serial + Lan
    Kertas cetak 79,5 ± 0,5mm × φ80mm
    Jarak baris 3.75mm (Bisa diatur kanthi printah)
    Printah print ESC / POS
    Nomer kolom Kertas 80mm: Font A - 42 kolom utawa 48 kolom /
    Font B - 56 kolom utawa 64 kolom /
    Cina, Tionghoa tradisional - 21 kolom utawa 24 kolom
    Ukuran karakter ANK , Font A : 1,5 × 3.0mm (12 × 24 titik) Fon B : 1.1 × 2.1mm (9 × 17 titik) Tionghoa, Tionghoa tradisional: 3.0 × 3.0mm (24 × 24 titik)
    Pemotong
    Pemotong otomatis Sebagean
    Karakter Barcode
    Lembar karakter ekstensi PC437 (Std.Europe) 、 (Katakana) n 、 PC850 (Multilingual) 、 PC860 (Portugal) 、 PC863 (Kanada) 、 PC865 (Nordik) 、 (Eropa Kulon) 、 (Yunani) 、 (Ibrani) 、 (Eropa Wétan) 、 (Iran) 、 (WPC1252) 、 PC866 (Sirilik # 2) 、 PC852 (Latin2) 、 (PC858) 、 (IranII) 、 (Latvia) 、 (Arab) 、
    (PT1511251)
    Kode 1D UPC-A / UPC-E / JAN13 (EAN13) / JAN8 (EAN8) / CODE39 / ITF / CODABAR / CODE93 / CODE128
    Kode 2D QR Code / PDF417
    Buffer
    Buffer input 128Kbytes
    NV Flash 256k bait
    Kekuwatan
    Adaptor daya Input : AC 100V-240V, 50 ~ 60Hz
    Sumber daya Output: DC 24V / 2.5A
    Output laci awis DC 24V / 1A
    Karakteristik fisik
    Bobot 1.0KG
    Ukuran 190.16 (D) * 140 (W) * 134.64 (H) mm
    Syarat Lingkungan
    Lingkungan kerja Suhu (0 ~ 45 ℃) asor (10 ~ 80%) (ora kondensasi)
    Lingkungan panyimpenan Suhu (-10 ~ 60 ℃) asor (10 ~ 90%)
    Linuwih
    Gesang Cutter 1,5 yuta potongan
    Urip kepala printer 150km
    Supir
    Drivers Menang 9X / Win 2000 / Win 2003 / Win XP / Win 7 / Win 8 / Win 10 / Linux

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita