WP230C 80mm Printer Panampa Termal

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Perlindhungan kaping telu: Bukti banyu, Bukti lebu lan Bukti minyak
  • 58mm utawa 80mm cetakan jembaré kertas kasedhiya
  • Memori gedhe, aja nganti ilang kuitansi
  • Kanthi fungsi alarm swara lan cahya
  • Tembok dipasang

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP230C minangka printer kuitansi termal 80mm sing dirancang kanggo pawon kanggo fungsi proteksi telung kayata bukti banyu, bukti debu lan bukti minyak. Iki dirancang kanggo ngirit ruangan kanthi fungsi sing dipasang ing tembok. Printer WP230C bisa nyithak jembaré papar 58mm lan 80mm. Memori sing gedhe bisa nyegah kuitansi sing ilang. Printer duwe fungsi alarm swara lan cahya lan ora bakal meneng nalika ngadhepi masalah pencetakan.

    详情页1 详情页2 详情页3 详情页4 详情页5

    Fitur Utama

    Perlindhungan kaping telu: Bukti banyu, Bukti lebu lan Bukti minyak
    58mm utawa 80mm cetakan jembaré kertas kasedhiya
    Memori gedhe, aja nganti ilang kuitansi
    Kanthi fungsi alarm swara lan cahya
    Tembok dipasang

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: Printer Ponsel WP-Q2B 58mm
  • Sabanjure: WP260K 80mm Printer Panampa Termal

  • Model WP230C
    Nyithak
    Cara nyithak Termal langsung
    Jembaré printer 80mm
    Kapasitas kolom 576 titik / baris 512 titik / baris
    Kacepetan nyithak 230mm / s
    Antarmuka USB + Serial; USB + Lan
    Kertas cetak 79,5 ± 0,5mm × φ80mm
    Jarak baris 3.75mm (Bisa diatur kanthi printah)
    Printah print ESC / POS
    Nomer kolom Kertas 80mm: Font A - 42 kolom utawa 48 kolom /
    Font B - 56 kolom utawa 64 kolom /
    Cina, Tionghoa tradisional - 21 kolom utawa 24 kolom
    Ukuran PC ANK , Font A : 1,5 × 3.0mm (12 × 24 titik) Fon B : 1.1 × 2.1mm (9 × 17 titik) Tionghoa, Tionghoa tradisional: 3.0 × 3.0mm 24 24 × 24 titik
    Pemotong
    Pemotong otomatis Sebagean
    Karakter Barcode
    Lembar karakter ekstensi PC347 (Eropa Standar 、 、 Katakana 、
    PC850 (Multilingual) 、 PC860 (Portugis) 、
    PC863 (Kanada-Prancis) 、 PC865 (Nordik) 、
    Eropa Kulon 、 Yunani 、 Ibrani 、 Eropa Wétan 、 Iran 、 WPC1252 、 PC866 (Sirilik # 2) 、 PC852 (Latin2) 、 PC858 、 IranII 、 Latvia 、 Arab 、 PT151 (1251)
    Kode 1D UPC-A / UPC-E / JAN13 (EAN13) / JAN8 (EAN8) / CODE39 / ITF / CODABAR / CODE93 / CODE128
    Kode 2D QR Code / PDF417
    Buffer
    Buffer input 64Kbytes
    NV Flash 256k bait
    Kekuwatan
    Adaptor daya Input : AC 100V / 240V, 50 ~ 60Hz
    Sumber daya Output: DC 24V / 2.5A
    Output laci awis DC 24V / 1A
    Karakteristik fisik
    Bobot 1,66KG
    Ukuran 193,3 (D) × 145 (W) × 144 (H) mm
    Syarat Lingkungan
    Lingkungan kerja Suhu (0 ~ 45 ℃) asor (10 ~ 80%) (ora kondensasi)
    Lingkungan panyimpenan Suhu (-10 ~ 60 ℃) asor (10 ~ 90%)
    Linuwih
    Gesang Cutter 1,5 yuta potongan
    Urip kepala printer 150km
    Supir
    Drivers Menang 9X / Win 2000 / Win 2003 / Win XP / Win 7 / Win 8 / Win 10 / Linux

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita