Blog

  • Sugeng dinten nasional

    Pelanggan sing dihormati, Matur nuwun kanggo dhukungan kanggo Winpal!Kangge mengeti 73 taun madeg negara kita.Kita bakal duwe preian 7 dina (saka 1, Oktober nganti 7, Oktober).Kanggo layanan sing luwih apik, tinggalake pesen liwat situs web kita.Kita bakal reply sampeyan sanalika ...
    Waca liyane
  • Aplikasi pita transfer termal ing industri tekstil

    Aplikasi pita transfer termal ing industri tekstil

    Ing industri tekstil, label ing produk kudu dicithak kanthi informasi produk (rega, ukuran, negara asal, bahan, panggunaan, lan sapiturute), supaya pangguna bisa nggunakake informasi kasebut kanggo mangerteni produk kasebut lan njaga kanthi bener.Sawetara label sing dijahit ing produk kudu ngiringi kabeh ...
    Waca liyane
  • Cilik lan kuat, pilih printer resi Winpal WPC58

    Cilik lan kuat, pilih printer resi Winpal WPC58

    Winpal WPC58 panrimo printer adopts cara Printing termal, adopts Gamelan desain struktur katon line, ayu lan elegan;integrasi saka piring basa lan awak ndadekake produk luwih kompak, ukuran mung: 170 * 120 × 120mm, marisi Winpal 58 Series saka desi kepileh lan kompak ...
    Waca liyane
  • Kegiatan Tradisional Mid-Autumn Festival

    Kegiatan Tradisional Mid-Autumn Festival

    Nyembah rembulan Nyembah rembulan minangka adat kuna ing negara kita.Iki sejatine minangka kegiatan ibadah kanggo "dewa rembulan" dening para leluhur.Ing jaman kuna, ana adat "sore musim gugur lan rembulan sore".Ing wayah sore rembulan nyembah marang dewa rembulan....
    Waca liyane
  • Internet of Things–Printer resi Bluetooth, favorit anyar ing jaman saiki ing hardware cerdas!

    Internet of Things–Printer resi Bluetooth, favorit anyar ing jaman saiki ing hardware cerdas!

    Wiwit panyiapan solusi teknologi Bluetooth dening Ericsson, cara sambungan komunikasi nirkabel jarak cendhak sing murah, murah, fleksibel lan aman wis akeh digunakake ing lingkungan komunikasi piranti tetep lan seluler amarga fungsi mbukak sing kuat kanggo wi...
    Waca liyane
  • Winpal WP80L, Label lan Resi 2-in-1 Barcode Printer

    Winpal WP80L, Label lan Resi 2-in-1 Barcode Printer

    Winpal tansah ing dalan kanggo ngembangaken seri printer kuitansi komersial karo semangat pionir, inovatif lan enterprising semangat.Utamane, produk printer bisa tansah ngembangake sorotan anyar adhedhasar produk homogen kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan anyar ...
    Waca liyane
  • Printer barcode, printer khusus

    Printer barcode, printer khusus

    Aku percaya yen kita kerep nemoni kahanan kaya ngono.Yen sampeyan menyang mall utawa supermarket kanggo tuku barang, sampeyan bakal weruh label cilik ing produk kasebut.Label kasebut minangka garis vertikal ireng lan putih.Nalika kita pindhah menyang checkout, salesperson nggunakake Scan label iki ing produk karo tangan-dicekel ...
    Waca liyane
  • Dina Valentine Cina

    Dina Valentine Cina

    Rasi lintang Cowherd lan Vega Budaya astrologi ing China kuna nduweni sejarah sing dawa lan jero lan jero.Wong-wong kuna njelajah misteri alam semesta wiwit cilik, lan kanthi mangkono nyimpulake budaya lintang sing lengkap lan jero."Angon Sapi lan Prawan Weaver&...
    Waca liyane
  • Printer portabel, kepiye portabel?

    Printer portabel, kepiye portabel?

    Printer bisa digawe cilik banget, nganti apa, sing paling apik yaiku kanthong sing diarani.Printer biasa, apa kartrid toner utawa kartrid tinta, mesthi ora cukup kanggo trep.Yen sampeyan pengin portabel, sampeyan kudu nggawe repot babagan cara nyetak....
    Waca liyane
  • Kepiye cara milih label pengiriman utawa printer waybill?

    Kepiye cara milih label pengiriman utawa printer waybill?

    Printer slip pasuryan elektronik nuduhake piranti printer sing khusus digunakake kanggo nyetak slip pasuryan ekspres.Miturut macem-macem jinis lembar pasuryan sing dicithak, bisa dipérang dadi printer lembar pasuryan tradisional lan printer lembaran pasuryan elektronik.Kanggo mbedakake saka prinsip kerja saka ...
    Waca liyane
  • Cilik lan kuat!Winpal 80 seri pawon printer

    Cilik lan kuat!Winpal 80 seri pawon printer

    Ing kutha-kutha gedhe lan cilik ing saindhenging negara, apa iku restoran dhuwur-mburi ing hotel bintang lima utawa restoran populer, Winpal mesin tiket cilik bisa katon.Apa persis sing ndadekake populer ing industri katering?Ing taun-taun pungkasan, kanthi perkembangan informasi kanthi cepet ing ...
    Waca liyane
  • PROFESIONAL OEM & ODM panyedhiya

    PROFESIONAL OEM & ODM panyedhiya

    Winpal adol printer pos menyang luwih saka 150 negara lan wilayah kanthi produktivitase, sing nyewa karyawan 700+. Winpal, jinis produsen printer resi, sing wis fokus ing printer luwih saka 12 taun.Kanthi pangembangan perusahaan lan inovasi teknologi, perusahaan kita enj ...
    Waca liyane