Blog

  • The Development History Of The Printer And The Current Printing Technology

    Sejarah Pengembangan Printer lan Teknologi Percetakan Saiki

    Sejarah printer uga sejarah teknologi tinggi lan industri. Wiwit taun 1970-an, teknologi laser, inkjet, pencetakan termal lan teknologi pencetakan sing ora berdampak liyane wis muncul lan mboko sithik. Cara ngrekam termal saka kepala cetak pisanan digunakake ing mesin faks ...
    Waca liyane
  • Pringting Mode Switch of WP-Q2A

    Ngalih Mode Pringting WP-Q2A

    Halo eyeryone, minggu iki aku bakal nggawa sampeyan printer termal bintang WINPAL: printer seluler termal WP-Q2A. WP-Q2A minangka printer termal mode 2-inci sing kuat sing kasedhiya kanthi kacepetan maksimal 100 mm / dtk, ukuran kompak sing gampang dijupuk. Pilihan sing sampeyan pilih ...
    Waca liyane
  • Thermal Printer Maintenance Skills And Attention Points

    Ketrampilan Pangopènan Printer Termal lan Poin Perhatian

    Thermal Printer minangka alat elektronik sing penting kanggo urip saben dinane, ora preduli ing kantor utawa omah. Printer termal kalebu panggunaan persediaan, nyandhang pungkasan lan panggunaan gedhe banget, mula kita kudu ati-ati sajrone urip saben dinane. Pangopènan sing apik, umur layanan bakal luwih dawa, ...
    Waca liyane
  • Happy Dragon Boat Festival

    Festival Perahu Naga Sugeng

    Festival Kapal Naga, preinan tradisional Tiongkok, bakal enggal teka. Festival Kapal Naga tiba ing dina kaping lima wulan lunar kaping lima, sing uga ana ing tanggal 6.14 ing tanggalan surya. Miturut kabar noto preinan nasional, WINPAL bakal preinan tanggal 12 Juni tanggal 14 Juni ...
    Waca liyane
  • How To Install The Ribbons Of Thermal Transfer Printer WP300A

    Cara Nginstal Pita Printer Transfer Termal WP300A

    WP300A kasedhiya ing transfer termal lan termal langsung, ngemot prosesor 32-bit sing kuat kanggo label cepet lan memori flash 4MB, 8MB SDRAM, maca kertu SD kanggo ekspansi memori Flash, nganti 4 GB kanggo nambah panyimpenan .. .
    Waca liyane
  • (VI)How to connect WINPAL printer with Bluetooth on Windows system

    (VI) Cara nyambungake printer WINPAL karo Bluetooth ing sistem Windows

    Thanks kanggo bali! Dina iki aku bakal terus nuduhake sampeyan cara nyambungake printer WINPAL karo Bluetooth ing sistem Windows. Langkah 1. Nyiyapake: ① Daya komputer ing Power Daya Printer ON Langkah 2. Nyambungake Bluetooth: ① Setelan Windows → Bluetooth & piranti liyane d Tambah piranti → Pilih printer ...
    Waca liyane
  • (Ⅴ)How To Connect WINPAL Printer With Bluetooth On Android System

    (Ⅴ) Cara Nyambungake Printer WINPAL Kanthi Bluetooth Ing Sistem Android

    Halo, tresnaku sing dak tresnani! Ketemu maneh Sawise analisis artikel sadurunge, kita wis ngerteni cara nyambungake printer WINPAL karo Bluetooth karo sistem IOS, banjur bakal nuduhake kepiye printer resit termal utawa printer label nyambung karo Bluetooth karo sistem Android. Langkah 1. Nyiyapake: ① Print ...
    Waca liyane
  • (Ⅳ) How To Connect WINPAL Printer With Bluetooth On IOS System

    (Ⅳ) Cara Nyambungake Printer WINPAL Kanthi Bluetooth Ing Sistem IOS

    Halo, kanca sing dak tresnani. Dina sing apik diwiwiti! Aku yakin sampeyan wis ngerti carane nyambungake printer WINPAL menyang Wi-Fi ing sistem iOS / Android / Windows ing telung artikel sadurunge. Dadi dina iki aku bakal nuduhake sampeyan carane printer resi termal utawa printer label nyambung karo Bluetooth karo sistem IOS ....
    Waca liyane
  • (Ⅲ) Cara nyambungake printer WINPAL karo Wi-Fi ing sistem Windows

    Sugeng rawuh malih, kanca! Aku seneng banget bisa ketemu sampeyan maneh! Dina iki, kita bakal ngenalake sampeyan ing bab iki babagan cara printer resi termal utawa printer label nyambung karo Windows systerm Ayo dadi ~ Langkah 1. Nyiyapake: ① Daya komputer ing on Daya Printer ON ③Priksa manawa komputer lan ...
    Waca liyane
  • Happy International Labour Day from WINPAL Thermal Printer

    Sugeng Dina Buruh Internasional saka WINPAL Thermal Printer

      Sugeng Dina Buruh Internasional Festival Dina Dina wis cedhak, staf WINPAL ngirim berkah sing paling tulus kanggo sampeyan lan kulawarga, muga-muga preinan seneng banget! Matur suwun dhukungan kanggo WINPAL kaya biasane. Miturut ketentuan preinan statutory nasional, lan nggabungake ...
    Waca liyane
  • (Ⅱ) How to connect WINPAL printer with WiFi on Android system

    (Ⅱ) Cara nyambungake printer WINPAL karo WiFi ing sistem Android

      Sugeng Rawuh, kanca! Aku seneng bisa bebarengan maneh! Dina iki, kita bakal ngenalake sampeyan ing bab iki babagan kepiye printer resit termal utawa printer label nyambung karo WiFi karo Android Ayo dadi ~ Langkah 1. Nyiyapake: ① Daya Printer ON ② Wi-Fi Seluler ON ... Pesthekake dina ...
    Waca liyane
  • (Ⅰ) How to connect WINPAL printer with Wi-Fi on IOS system

    (Ⅰ) Cara nyambungake printer WINPAL karo Wi-Fi ing sistem IOS

      Hei, kanca-kanca sing disenengi, apa sampeyan nate nemoni dilema iki? Ing sawijining esuk sing cerah, sampeyan nampa printer anyar lan miwiti ngoperasikake kanthi seneng. Nanging dumadakan angel ngubungake Wi-Fi ing Iphone karo printer. Pancen nyusahake banget. Aja kuwatir! Ayo ...
    Waca liyane