WP260K 80mm Printer Panampa Termal

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Nggunakake teknologi kalibrasi anyar supaya ora bisa macet
  • Umur kepala printer: 150km & Umur pemotong: 1,5 juta potongan
  • Kanthi fungsi alarm swara lan cahya
  • Dhukungan nganyari IAP kanthi online
  • Tembok dipasang

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP260K minangka printer resi 3 inci kanthi kacepetan cetak dhuwur 260mm / s, sing umure nduwure printer 150 KM lan umur pemotong tekan 1,5 yuta pemotongan. Teknologi kalibrasi merek anyar sing apik ngindhari senggol pemotong. Desain sing dipasang ing tembok ngirit ruangan. Nganyari IAP online kasedhiya. Lan fungsi alarm swara lan cahya siyap kanggo nglayani sampeyan.

    Pambuka Produk

    Fitur Utama

    Nggunakake teknologi kalibrasi anyar supaya ora bisa macet
    Umur kepala printer: 150km & Umur pemotong: 1,5 juta potongan
    Kanthi fungsi alarm swara lan cahya
    Dhukungan nganyari IAP kanthi online
    Tembok dipasang

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: WP230C 80mm Printer Panampa Termal
  • Sabanjure: WP230F 80mm Printer Panampa Termal

  • Model WP260K
    Nyithak
    Cara nyithak Termal langsung
    Jembaré Nyithak 80mm
    Kapasitas kolom 576 titik / baris
    Kacepetan nyithak 260mm / s
    Antarmuka USB + Serial + Lan
    Kertas cetak 79,5 ± 0,5mm × φ80mm
    Jarak baris 3.75mm (Bisa diatur kanthi printah)
    Prentah printah ESC / POS
    Nomer kolom Kertas 80mm: Font A - 42 kolom utawa 48 kolom /
    Font B - 56 kolom utawa 64 kolom /
    Cina, Tionghoa tradisional - 21 kolom utawa 24 kolom
    Ukuran karakter ANK , Font A : 1,5 × 3.0mm (12 × 24 titik) Fon B : 1.1 × 2.1mm (9 × 17 titik) Tionghoa, Tionghoa tradisional: 3.0 × 3.0mm (24 × 24 titik)
    pemotong
    Pemotong otomatis sebagean
    Karakter Barcode
    Lembar karakter ekstensi PC347 (Eropa Standar) 、 Katakana 、 PC850 (Multilingual) 、 PC860 (Portugis) 、 PC863 (Kanada-Prancis) 、 PC865 (Nordic) 、 Eropa Kulon 、 Yunani 、 Ibrani Europe Eropa Wétan 、 Iran 、 WPC1252 、 PC866 (Sirilik # 2) 、 PC852 (Latin2) 、 PC858 、 IranII 、 Latvia 、 Arab 、 PT151 (1251)
    Kode 1D UPC-A / UPC-E / JAN13 (EAN13) / JAN8 (EAN8) / CODE39 / ITF / CODABAR / CODE93 / CODE128
    Kode 2D QR Code / PDF417
    Buffer
    Buffer input 128Kbytes
    NV Flash 256k bait
    Kekuwatan
    Adaptor daya Input : AC 110V / 220V, 50 ~ 60Hz
    Sumber daya Output: DC 24V / 2.5A
    Output laci awis DC 24V / 1A
    Karakteristik fisik
    Bobot 1,1kg
    Ukuran 188 (D) × 140 (W) × 137,7 (H) mm
    Syarat Lingkungan
    Lingkungan kerja Suhu (0 ~ 45 ℃) asor (10 ~ 80%) (ora kondensasi)
    Lingkungan panyimpenan Suhu (-10 ~ 60 ℃) asor (10 ~ 90%)
    Linuwih
    Gesang Cutter 1,5 yuta potongan
    Urip kepala printer 150km
    Supir
    Drivers Menang 9X / Win 2000 / Win 2003 / Win XP / Win 7 / Win 8 / Win 10 / Linux

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita