Printer Ponsel WP-Q2B 58mm

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Dhukungan pencetakan logo NV
  • Kanthi ngirit fungsi daya
  • Dhukungan mode dual Bluetooth
  • Dhukungan kaping pirang-pirang nyithak kode 1D & 2D
  • Kompatibel karo Windows / IOS / Android

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP-Q2B duwe fungsi paten: Dhukungan pencetakan logo NV, ngirit fungsi daya, dhukungan mode dual Bluetooth, ndhukung macem-macem pencetakan kode 1D & 2D, kompatibel karo Windows / IOS / Android. Yen sampeyan nggoleki print seluler 2 inci kanthi ukuran cilik, mula printer iki dadi pilihan sing cocog.

    Pambuka Produk

    Fitur Utama

    Dhukungan pencetakan logo NV
    Kanthi ngirit fungsi daya
    Dhukungan mode dual Bluetooth
    Dhukungan kaping pirang-pirang nyithak kode 1D & 2D
    Kompatibel karo Windows / IOS / Android

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: Printer Panampa Thermal WP58 58mm
  • Sabanjure: WP230C 80mm Printer Panampa Termal

  • Model WP-Q2B
    Nyithak
    Cara nyithak Termal langsung
    Ambane kertas 58mmΦ40mm
    Jembaré print 48mm
    Jarak baris 3.75mm (Bisa diatur kanthi printah)
    Kapasitas kolom 384 titik / baris
    Kacepetan nyithak 70mm / s
    Antarmuka USB + Bluetooth / USB + Wifi / USB + Wifi + Bluetooth
    Ukuran karakter ANK , Fon A : 1,5 × 3.0mm (12 × 24 titik)
    Font B : 1.1 × 2.1mm (9 × 17 titik)
    Cina tradisional / tradisional: 3.0 × 3.0mm (24 × 24 titik)
    Karakter Barcode
    Lembar karakter ekstensi PC347 (Eropa Standar) 、 Katakana 、 PC850 (Multilingual) 、 PC860 (Portugis) 、 PC863 (Kanada-Prancis) 、 PC865 (Nordic) 、 Eropa Kulon 、 Yunani 、 Ibrani Europe Eropa Wétan 、 Iran 、 WPC1252 、 PC866 (Sirilik # 2) 、 PC852 (Latin2) 、 PC858 、 IranII 、 Latvia 、 Arab 、 PT151 (1251)
    Jinis barkod 1D: UPC-A / UPC-E / JAN13 (EAN13) / JAN8 (EAN8) / CODE39 / ITF / CODABAR / CODE93 / CODE128
    2D: QRCODE / PDF417
    Linuwih
    Urip kepala printer 50 KM
    Kekuwatan
    Adaptor daya Output: DC 9V / 2A
    Input Printer DC 9V / 2A
    Batere 7.4V / 2000MAh
    Karakteristik fisik
    Bobot reged 0,215 KG
    Ukuran 107 * 76 * 50mm (D * W * H)
    Syarat Lingkungan
    Lingkungan operasi 0 ~ 45 ℃, 10 ~ 80% RH
    Lingkungan panyimpenan -10 ~ 60 ℃, 10 ~ 90% RH (ora kondensasi)
    Buffer
    Buffer input 32 Kbytes
    NV Flash 64 Kbytes
    Sistem operasi
    Sistem Menang 9X / Win 2000 / Win 2003 / Win XP / Win 7 / Win 8 / Linux / Android / IOS

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita