WP-Q2A 2inch Printer Label Termal

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Umure batere-tahan dawa
  • Upgrade online IAP tanpa gaweyan
  • App lable anyar sing dianyari
  • Deteksi kertas sing luwih akurat
  • Label cetak & kuitansi

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP-Q2A minangka printer termal mode 2-inci sing kuat sing kasedhiya kanthi kacepetan maksimal 100 mm / s Max, ukuran kompak sing gampang ditindakake. Pilihan sing sampeyan pilih Yen sampeyan golek solusi cetak seluler 2 inci. Umume printer termal portebel biasane ndhukung label pencetakan utawa kuitansi, nanging WP-Q2A nggabungake rong fungsi kanggo memenuhi tuntutan print kanthi rega tuku mung siji mesin.

    Pambuka Produk

    Fitur Utama

    Umure batere-tahan dawa
    Upgrade online IAP tanpa gaweyan
    App lable anyar sing dianyari
    Deteksi kertas sing luwih akurat
    Label cetak & kuitansi

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: Printer Ponsel WP-Q3C 58mm
  • Sabanjure: WP-T2B 58mm Printer Label Termal

  • Model WP-Q2A
    Fitur Nyetak Label Kwitansi
    Cara nyithak Thermal Langsung
    Resolusi 203 DPI
    Jembaré print Maksimum 48 mm
    kacepetan print 50,8 ~ 101 mm / s 70 mm / s
    Media
    Jinis media Gulung kertas termal / Kertas perekat termal Kertas termal
    Jembar media 20-60mm 58mm
    Diameter eksternal media 50 mm
    Metode kertas Nyuwek-nyuwek
    Fitur Kinerja
    Deteksi suhu sirah Thermistor
    Tutup deteksi mbukak Ngalih Mikro
    Deteksi media Sensor Fotoelektrik
    Antarmuka USB + Bluetooth
    Panyimpenan Lampu kilat 576 kb
    Font / Graphics / Symbologies
    Watake Font 0 nganti Font8 Font A: 12 × 24,
    Fon B: 9 × 17,
    CHN: 24 * 24
    Kode bar 1D CODE128 、 EAN128 、 ITF 、 CODE25 、 CODE39 、 CODE39C 、 CODE39S 、 CODE93 、 EAN13 、 EAN13 + 2 、 EAN13 + 5 、 EAN8 、 EAN8 + 2 、 EAN8 + 5 、 CODABAR 、 UPC 、 UPC 、 UPC 、 UPC 、 UPC 2 5 、 UPCE 、 UPCE + 2 、 UPCE + 5 、 MSI 、 MSIC 、 PLESSEY 、 ITF14 、 EAN14 UPC-A / UPC-E / JAN13 (EAN13) / JAN8 (EAN8) / CODE39 / ITF / CODABAR / C
    ODE93 / CODE128
    Kode bar 2D QRCODE
    Rotasi 0 °; 90 °; 180 °; 270 °
    Fitur Fisik
    Ukuran 122.28 * 93.99 * 60.07mm (D * W * H)
    Bobot 0,343 KG
    Piranti Lunak
    Supir WINDOWS / Android / IOS
    Pasokan listrik
    Batere DC 7.2V / 2500MAH
    Ngisi daya input Ngisi daya kabel USB standar: 5V / 2A
    Ngisi daya adaptor DC Opsional: 9V / 2A
    Kahanan Lingkungan
    Lingkungan operasi 0 ~ 45 ℃ , 10 ~ 80% RH ora ana kondensasi
    Lingkungan panyimpenan -10 ~ 60 ℃ , ≤93% RH (40 ℃) ora ana kondensasi

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita