WP-T2B 58mm Printer Label Termal

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Dhukungan macem-macem nyithak barcode
  • Dhukungan pencetakan kode bar siji & loro D
  • Kacepetan cetakan dhuwur
  • Ukuran cilik, ngirit ruangan
  • Loading Kertu Gampang
  • Kanthi mode dual Bluetooth, jarak transmisi bisa nganti 10m

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP-T2B minangka salah sawijining printer kuitansi termal 2 inci. Nduwe dual mode Bluetooth, jarak transmisi bisa tekan 10m. Ukuran cilik bisa ngirit ruangan lan kanthi kacepetan cetak sing dhuwur, umur dawa lan kualitas tinggi. Dhukungan sawetara barcode kalebu barcode 1D & 2D sing wis digunakake ing karya saben dinane.

    Pambuka Produk

    Fitur Utama

    Dhukungan macem-macem nyithak barcode
    Dhukungan pencetakan kode bar siji & loro D
    Kacepetan cetakan dhuwur
    Ukuran cilik, ngirit ruangan
    Loading Kertu Gampang
    Kanthi mode dual Bluetooth, jarak transmisi bisa nganti 10m

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: WP-Q2A 2inch Printer Label Termal
  • Sabanjure: WP-T2A 58mm Printer Panrimo Thermal

  • Model WP-T2B
    Fitur Nyetak Label Kwitansi
    Cara nyithak Thermal Langsung
    Resolusi 203 DPI
    kacepetan print 50,8 ~ 101 mm / s 90 mm / s
    Jembaré print 56 mm 48 mm
    Media
    Jinis media Kertas termal / Kertas stiker termal Kertas termal
    Jembar media 20-60mm 58mm
    Dhiameter gulungan media Maks. 80 mm
    Cara pasokan Loading Kertu Gampang
    Fitur Kinerja
    Memori DRAM 64Kb Flash 4 MB
    Antarmuka USB / USB + Bluetooth / USB + WIFI
    Sensor Sensor suhu kepala cetak / Kertas pungkasan / Tutup mbukak / Celah Sensor suhu sirah Print / Kertas pungkasan / Tutup mbukak
    Port laci 1 port (Pin 2 kanggo laci awis)
    Font / Graphics / Symbologies
    Ukuran karakter Font 0 nganti Font8 Font A: 12 × 24,
    Fon B: 9 × 17,
    CHN: 24 * 24
    Kode bar 1D CODE128 、 EAN128 、 ITF 、 CODE39 、 CODE39C 、 CODE39S 、 CODE93 、 EAN13 、 EAN13 + 2 、 EAN13 + 5 、 EAN8 、 EAN8 + 2 、 EAN8 + 5 、 CODABAR 、 POSTNET 、 UPC-2 、 UPC-2 、 UPC-2 UPCE 、 UPCE + 2 、 UPCE + 5 、 MSI 、 MSIC 、 PLESSEY 、 ITF14 、 EAN14 Coda Bar, Code 39, Code 93, Code 128, EAN-8, EAN-13, ITF, UPC-A, UPC-E
    Kode bar 2D PDF417 / QRCODE QRCODE
    Emulasi TSPL ESC / POS
    Fitur Fisik
    Ukuran 189 * 130 * 135mm (D * W * H)
    Bobot 1,08 KG
    Linuwih
    Urip kepala printer 50km
    Piranti Lunak
    Supir Windows Windows / Linux / Mac / Android
    SDK IOS / Android / Windows
    Pasokan listrik
    Input DC 9V / 3A
    Kahanan Lingkungan
    Operasi 5 ~ 45 ° C Kelembapan; RH: 10 ~ 80%
    Lingkungan panyimpenan -40 ~ 55 ℃ Asor; RH: ≤93% (40 ℃)

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita