Printer Resmi Termal WP-T3K 58mm

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Kompatibel karo ESC / POS
  • 90MM / S nyithak kacepetan dhuwur
  • Dhukungan download lan nyithak NV LOGO
  • Ndhukung sawetara print barcode 1D
  • Ndhukung nganyari online IAP, dhukungan weker swara nyata

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP80L minangka printer label termal 3 inci kanthi fungsi online nganyari IAP, dhukungan kode QR, cetakan PDF417, kanthi fungsi beeper lan alarm cahya. Fungsi antrian lan nyithak ulang bisa nyegah masalah label sing ilang. Modifikasi IP ing fungsi segmen jaringan lan pangeling-eling supaya uga fungsi alarm kesalahan didhukung.

    Pambuka Produk


    Fitur Utama

    Kompatibel karo ESC / POS
    90MM / S nyithak kacepetan dhuwur
    Dhukungan download lan nyithak NV LOGO
    Ndhukung sawetara print barcode 1D
    Ndhukung nganyari online IAP, dhukungan weker swara nyata

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: Printer Resmi Termal WP-T3K 58mm
  • Sabanjure: WP-T3A 4 Inch Langsung Printer Lable Thermal Langsung

  • Model WP-T3K
    Nyithak
    Cara nyithak Thermal Langsung
    Jembaré print 48 mm
    Kapasitas kolom 384 titik / baris
    Kacepetan nyithak 90 mm / s
    Antarmuka USB / USB + Bluetooth / USB + Bluetooth + Swara / USB + audio Bluetooth + Swara tetep
    Ambane kertas 58mmΦ50mm
    Jarak baris 3.75mm (Bisa diatur kanthi printah)
    Nomer kolom Kertas 58mm: Font A - 32 kolom
    Font B - 42 kolom
    Cina, Tionghoa tradisional - 16 kolom
    Ukuran karakter ANK ,
    Font A: 1,5 × 3.0mm (12 × 24 titik)
    Font B : 1.1 × 2.1mm (9 × 17 titik)
    Cina tradisional / tradisional: 3.0 × 3.0mm (24 × 24 titik)
    Karakter Barcode
    Lembar karakter ekstensi PC347 (Eropa Standar) 、 Katakana 、 PC850 (Multilingual) 、 PC860 (Portugis) 、 PC863 (Kanada-Prancis) 、 PC865 (Nordic) 、 Eropa Kulon 、 Yunani 、 Ibrani Europe Eropa Wétan 、 Iran 、 WPC1252 、 PC866 (Sirilik # 2) 、 PC852 (Latin2) 、 PC858 、 IranII 、 Latvia 、 Arab 、 PT151 (1251)
    Jinis barkod UPC-A / UPC-E / JAN13 (EAN13) / JAN8 (EAN8) / CODE39 / ITF / CODABAR / CODE93 / CODE128
    Buffer
    Buffer input 32 Kbytes
    NV Flash 64 Kbytes
    Kekuwatan
    Adaptor daya Input: AC 110V / 220V, 50 ~ 60Hz
    Output: DC 9V / 2A
    Laci awis DC 9V / 1A
    Karakteristik fisik
    Bobot 0,413 KG
    Ukuran 149.99 * 113.99 * 92.51mm (D * W * H) (D * W * H)
    Syarat Lingkungan
    Lingkungan kerja Suhu (0 ~ 45 ℃) asor (10 ~ 80%)
    Lingkungan panyimpenan Suhu (-10 ~ 60 ℃) asor (10 ~ 90%)
    Linuwih
    Urip kepala printer 50 KM
    Sistem
    Supir Windows / Linux

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita