WP-T3A 4 Inch Langsung Printer Lable Thermal Langsung

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Percetakan profesional ing macem-macem jinis label
  • Transfer termal multi-fungsi & nyetak termal langsung
  • Desain kompak, ngirit ruangan
  • Kinerja sing stabil, cetak kanthi cetha
  • Ndhukung pencetakan sing akurat, fungsi kalibrasi kanthi otomatis

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP-T3A minangka printer Transfer termal & termal langsung 4 inci, kacepetan nyithak maksimal Max. 127mm / s Kualitas tinggi kanthi desain motor dobel, resolusi 203 dpi / 300 dpi iku opsional, kanthi gampang mbukak media lan ekspansi memori Flash microSD nganti 4GB.

    Pambuka Produk

    Fitur Utama

    Percetakan profesional ing macem-macem jinis label
    Transfer termal multi-fungsi & nyetak termal langsung
    Desain kompak, ngirit ruangan
    Kinerja sing stabil, cetak kanthi cetha
    Ndhukung pencetakan sing akurat, fungsi kalibrasi kanthi otomatis

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: Printer Resmi Termal WP-T3K 58mm
  • Sabanjure: Printer Panampa Thermal WP-T2C 58mm

  • Model WP-T3A
    Nyithak
    Resolusi 203 DPI
    Cara nyithak Transfer termal / termal langsung
    Maks. kacepetan print 127mm (5 ″) / s
    Maks. jembaré print 108 mm
    Maks. dawa print 1178mm (70 ″)
    Meida
    Jinis media Suwine, longkangan, tandha ireng, kipas angin lan bolongan sing ditubuk
    Jembar media 25.4-118mm (1 ″ - 4,6 ″)
    Kekandelan media 0,06 ~ 0,254mm
    Diameter inti media 25.4 ~ 50.8mm (1 ″ - 2 ″)
    Dawane pita Maks. 90 m
    Jembar pita 25,4 ~ 110mm (1 ″ - 4.3 ″)
    Lable dawa 10 ~ 1778mm
    Kapasitas gulung sing bisa digunakake 125 mm OD (diameter njaba)
    Dhiameter inti inti pita 12,7 mm
    Fitur Kinerja
    Prosesor CPU 32-bit
    Memori Memori Flash 8MB, 8MB SDRAM, Memori flash bisa ditambah Max. 4 GB
    Antarmuka Standar: USB, Pilihan: Kertu Bluetooth / WIFI / TF
    Sensor 1. Sensor kesenjangan
    2. Tutup sensor mbukak
    3. Sensor tandha ireng
    4. Sensor pita
    Font / Graphics / Symbologies
    Fon internal 8 font bitmap angka alpha-numerik, font Windows bisa didownload saka piranti lunak
    Kode bar 1D Kode 39, Kode 93, Kode 128UCC, Kode 128, langganan A, B, C, Codabar, Interleaved 2 saka 5,
    EAN-8, EAN-13, EAN-128, UPC-A, UPC-E, EAN lan UPC 2 (5) digit add-on, MSI, PLESSEY, POSTNET, China POST
    Kode bar 2D PDF-417, Maxicode, DataMatrix, kode QR
    Rotasi 0 ° 、 90 ° 、 180 ° 、 270 °
    Emulasi TSPL 、 EPL 、 ZPL 、 DPL
    Karakter Barcode
    Lembar karakter ekstensi PC347 (Eropa Standar) 、 Katakana 、 PC850 (Multilingual) 、 PC860 (Portugis) 、 PC863 (Kanada-Prancis) 、 PC865 (Nordic) 、 Eropa Kulon 、 Yunani 、 Ibrani Europe Eropa Wétan 、 Iran 、 WPC1252 、 PC866 (Sirilik # 2) 、 PC852 (Latin2) 、 PC858 、 IranII 、 Latvia 、 Arab 、 PT151 (1251)
    Jinis barkod UPC-A / UPC-E / JAN13 (EAN13) / JAN8 (EAN8) / CODE39 / ITF / CODABAR / CODE93 / CODE128
    Karakteristik fisik
    Ukuran 246 * 199 * 168mm (D * W * H)
    Bobot 1,62 KG
    Linuwih
    Urip kepala printer 30KM
    Piranti Lunak
    Supir Windows / Linux / Mac
    SDK Windows / Android / IOS
    Pasokan listrik
    Input AC 110V / 220V, 50 ~ 60Hz
    Outpue DC 24V / 2.5A
    Pilihan
    Pilihan pabrik 1. modul bluetooth, 2. modul Wifi, 3. Jam nyata, 4. Cutter
    Pilihan Dealer 1. Sing duwe kertas njaba
    2. Kertas muter spindle
    3. Papan ekstensi kanggo wadhah gulung eksternal
    4. kothak waybill pangiriman
    Syarat Lingkungan
    Lingkungan kerja Suhu (0 ~ 45 ℃) asor (10 ~ 80%)
    Lingkungan panyimpenan Suhu (-40 ~ 60 ℃) asor (10 ~ 90%)

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita