Printer Panampa Thermal WP-T2C 58mm

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Dhukungan macem-macem nyithak barcode
  • Pemuatan kertas sing gampang
  • Kompatibel karo ESC / POS
  • Dhukungan download lan nyithak NV LOGO
  • Ndhukung sawetara print barcode 1D
  • Kacepetan dhuwur, umur dawa, kualitas tinggi

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP-T2C, printer resit termal 2 inci. Ngisi kertas kanthi gampang, bisa nambah efisiensi kerja. Ndhukung macem-macem percetakan barcode lan download lan nyithak NV LOGO. Kompatibel karo ESC / POS. Sampeyan pantes kanthi kacepetan, umur dawa lan kualitas tinggi.

    Pambuka Produk

    Fitur Utama

    Dhukungan macem-macem nyithak barcode
    Pemuatan kertas sing gampang
    Kompatibel karo ESC / POS
    Dhukungan download lan nyithak NV LOGO
    Ndhukung sawetara print barcode 1D
    Kacepetan dhuwur, umur dawa, kualitas tinggi

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: WP-T3A 4 Inch Langsung Printer Lable Thermal Langsung
  • Sabanjure: Printer Ponsel WP-Q3C 58mm

  • Model WP-T2C
    Nyithak
    Cara nyithak Thermal Langsung
    Ambane kertas 57,5 ± 0,5mmφ60mm
    Jembaré print 48 mm
    Kapasitas kolom 384 titik / baris
    Kacepetan nyithak 90 mm / s
    Antarmuka USB / Paralel / USB + Bluetooth (6 + 7)
    Jarak baris 3.75mm (Bisa diatur kanthi printah)
    Simbol Font
    Ukuran karakter ANK , Fon A : 1,5 × 3.0mm (12 × 24 titik)
    Font B : 1.1 × 2.1mm (9 × 17 titik)
    Cina tradisional / tradisional: 3.0 × 3.0mm (24 × 24 titik)
    Lembar karakter ekstensi PC347 (Eropa Standar) 、 Katakana 、 PC850 (Multilingual) 、 PC860 (Portugis) 、 PC863 (Kanada-Prancis) 、 PC865 (Nordic) 、 Eropa Kulon 、 Yunani 、 Ibrani Europe Eropa Wétan 、 Iran 、 WPC1252 、 PC866 (Sirilik # 2) 、 PC852 (Latin2) 、 PC858 、 IranII 、 Latvia 、 Arab 、 PT151 (1251)
    Jinis barkod UPC-A / UPC-E / JAN13 (EAN13) / JAN8 (EAN8) / CODE39 / ITF / CODABAR / CODE93 / CODE128
    Buffer input 32 Kbytes
    NV Flash 64 Kbytes
    Kekuwatan
    Adaptor daya Input: AC 110V / 220V, 50 ~ 60Hz
    Output: DC 12V / 2.6A
    Tegangan printer Input: DC 12V / 2.6A
    Laci awis DC 12V / 1A
    Karakteristik fisik
    Bobot 0,55 KG
    Ukuran 181 * 130 * 108mm (D * W * H)
    Syarat Lingkungan
    Lingkungan kerja Suhu (0 ~ 45 ℃) asor (10 ~ 80%)
    Lingkungan panyimpenan Suhu (-10 ~ 60 ℃) asor (10 ~ 90%)
    Linuwih
    Urip kepala printer 50 KM
    Sistem
    Supir Windows / Linux

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita