WP-T2A 58mm Printer Panrimo Thermal

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Dhukungan kode QR
  • Pemuatan kertas sing gampang
  • Keandalan operasional sing dhuwur
  • Kacepetan cetakan dhuwur kanggo grafis lan teks
  • Ndhukung macem-macem basa internasional

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP-T2A, bentuke cilik lan persegi, desain pojok bunder, minangka kombinasi garis lurus lan radian sing sampurna, lan bisa diluncurake kanthi sudhut tanpa mbuwang-mbuwang papan. Barang kasebut ndhukung metu ndhuwur lan metu ngarep, gampang kanggo sampeyan nyithak. Kajaba iku, ndhukung weker buzzer kertas, cepet nanggepi supaya teka.

    Pambuka Produk

     

    Fitur Utama

    Dhukungan kode QR
    Pemuatan kertas sing gampang
    Keandalan operasional sing dhuwur
    Kacepetan cetakan dhuwur kanggo grafis lan teks
    Ndhukung macem-macem basa internasional

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: WP-T2B 58mm Printer Label Termal
  • Sabanjure: Printer Label Thermal 3-Inci WP80L

  • Model WP-T2A
    Nyithak
    Cara nyithak Termal langsung
    Ambane kertas 58mm
    Jembaré print 48mm
    Kapasitas kolom 384 titik / baris (bisa diatur kanthi printah)
    Kacepetan nyithak 90mm / s
    Antarmuka USB / USB + Serial / USB + Bluetooth / USB + Bluetooth + Serial / USB + Bluetooth + Serial + WIFI
    Jarak baris 3.75mm (Bisa diatur kanthi printah)
    Simbol Font
    Ukuran karakter Font A: 12 × 24; Fon B: 9 × 17; CHN: 24 * 24
    Karakter / Baris Font A: 32 chars; Font B: 42 chars; CHN: 16 Set Karakter
    Barcode 1D UPC-A / UPC-E / JAN13 (EAN13) / JAN8 (EAN8) / CODE39 / ITF / CODABAR / CODE93 / CODE128
    Barcode 2D Kode QR
    Buffer input 32 Kbytes
    NV Flash 64 Kbytes
    Kekuwatan
    Adaptor daya AC 110V / 220V, 50 ~ 60Hz; DC 12V / 2.6A
    Sumber daya DC 12V / 2.6A
    Output laci awis DC 12V / 1A
    Karakteristik fisik
    Bobot 0,498 KG
    Ukuran 121.8 * 110 * 114.6mm (D * W * H)
    Syarat Lingkungan
    Lingkungan kerja Suhu (0 ~ 45 ℃) asor (10 ~ 80%)
    Lingkungan panyimpenan Suhu (-10 ~ 60 ℃) asor (10 ~ 90%)
    Linuwih
    Urip kepala printer 50km
    Piranti Lunak
    Emulasi ESC / POS
    Supir Windows / JPOS / Linux / Android / Mac
    Kagunan Uji Windows & Linux Utilitas
    SDK IOS / Android / Windows

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita