Printer Label Thermal 3-Inci WP80L

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Nganyari IAP kanthi online
  • Alarm Beeper lan cahya
  • Dhukungan kode QR, PDF417
  • Kanthi fungsi antrian lan nyithak ulang
  • Modifikasi IP ing segmen jaringan
  • Kanthi fungsi ngindhari pesenan sing ilang
  • Dhukungan pangeling supaya lan fungsi alarm kesalahan

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP80L minangka printer label termal 3 inci kanthi fungsi online nganyari IAP, dhukungan kode QR, cetakan PDF417, kanthi fungsi beeper lan alarm cahya. Fungsi antrian lan nyithak ulang bisa nyegah masalah label sing ilang. Modifikasi IP ing fungsi segmen jaringan lan pangeling-eling supaya uga fungsi alarm kesalahan didhukung.

    Pambuka Produk

    Fitur Utama

    Nganyari IAP kanthi online
    Alarm Beeper lan cahya
    Dhukungan kode QR, PDF417
    Kanthi fungsi antrian lan nyithak ulang
    Modifikasi IP ing segmen jaringan
    Kanthi fungsi ngindhari pesenan sing ilang
    Dhukungan pangeling supaya lan fungsi alarm kesalahan

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: WP-T2A 58mm Printer Panrimo Thermal
  • Sabanjure: WP80B 80mm Thermal Lable Printer

  • Model WP80L
    Nyithak
    Cara nyithak Termal langsung
    Resolusi 8 titik / mm (203DPI)
    Jembaré print 20-80 m
    Kacepetan nyithak 127 mm / s
    Media
    Jinis media Tandha terus-terusan, Gap, Ireng
    Jembar media 20-84mm
    Kekandelan media 0,06 ~ 0,19mm
    Diameter batin gulung kertas 25 ~ 38mm
    Fitur Kinerja
    Memori RAM: 4M; FLASH: 4M
    Antarmuka USB / LAN
    Sensor Sensor kesenjangan; Sensor tutup; Sensor tandha ireng
    Font / Graphics / Symbologies
    Set karakter FONT 1 nganti FONT 8; K; TST24.BF2; TSS24.BF2
    Barcode 1D CODE128、128M 、 EAN128 、 CODE39、39C 、 39S 、 CODE93 、 EAN13 、 EAN13 + 2 、 EAN13 + 5 、 EAN8 、 EAN8 + 2 、 EAN8 + 5、25、25C 、 CODABAR 、 POSTNET 、 UPC-A 、 UPC-A 、 UPCA + 5 、 UPC-E 、 UPCE + 2 、 UPC-E + 5 、 CPOST 、 MSI 、 MSIC 、 PLESSEY 、 ITF14 、 EAN14
    Kode bar 2D PDF417 、 QRCODE 、 DataMatrix
    Rotasi 0 °; 90 °; 180 °; 270 °
    Grafik File PC Monochrome, BMP lan gambar liyane bisa didownload menyang FLASH
    Emulasi ESC / POS
    Fitur Fisik
    Ukuran fisik 187 (D) × 162 (W) × 146 (H) mm
    Bobot 1,1 kg
    Pasokan listrik
    Input AC 100 ~ 240V , 2A , 50 ~ 60Hz
    Output DC 24V, 2.5A
    Kahanan lingkungan
    Operasi 5 ~ 45 ℃ , 20 ~ 80% RH, ora ana kondensasi
    Lingkungan panyimpenan -40 ~ 55 ℃ , ≤93% RH (40 ℃)

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita