WP80B 80mm Thermal Lable Printer

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

• Dhukungan kanggo nyithak barcode sawetara
• Dhukungan nganyari firmware online IAP
• Dhukungan kontrol energi supaya ora kakehan printhead
• Mode kalibrasi otomatis nggawe cetakan sing luwih akurat
• Kanthi mode dual Bluetooth, jarak transmisi bisa tekan 10m


  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP80B, printer termal 3 inci, minangka printer barcode termal paling anyar 3 ", sing ndhukung nganyari firmware online IAP. Mode kalibrasi otomatis nggawe cetakan sing akurat banget. Uga ndhukung kontrol energi kanggo nyegah kakehan printhead. Kanthi mode dual Bluetooth, jarak transmisi bisa nganti 10m.

    Pambuka Produk


  • Sedurunge: Printer Label Thermal 3-Inci WP80L
  • Sabanjure: WP-Q3A 80mm Ponsel Printer

  • Model WP80B
    Fitur Nyetak Label Kwitansi
    Cara nyithak Thermal Langsung
    Resolusi 203 DPI
    Jembaré print 72 mm
    kacepetan print 127 mm / s 220 mm / s
    Media
    Jinis media Terus, celah, tandha ireng Kertas termal
    Jembar media 20-82mm 80mm
    Kekandelan media 0,06 ~ 0,08 mm
    Dhiameter gulungan media Maksimum 100 mm
    Fitur Kinerja
    Memori gambar NV 4096 Kbytes
    Buffer panrimo 4096 Kbytes
    Antarmuka USB / USB + LAN / USB + Serial + LAN (Opsional: WIFI / Bluetooth)
    Sensor Sensor suhu sirah cetak / Sensor posisi sirah cetak / Sensor eksistensi kertas
    Port laci 1 port (Pin 2 kanggo laci awis)
    Font / Graphics / Symbologies
    Ukuran karakter Font 0 nganti Font8
    Kode bar 1D CODE128 、 EAN128 、 ITF 、 CODE39 、 CODE39C 、 CODE39S 、 CODE93 、 EAN13 、 EAN13 + 2 、 EAN13 + 5 、 EAN8 、 EAN8 + 2 、 EAN8 + 5 、 CODABAR 、 POSTNET 、 UPC-2 、 UPC-2 、 UPC-2 UPCE 、 UPCE + 2 、 UPCE + 5 、 MSI 、 MSIC 、 PLESSEY 、 ITF14 、 EAN14
    Kode bar 2D PDF417 、 QRCODE
    Emulasi TSPL ESC / POS
    Fitur Fisik
    Ukuran 212 * 140 * 144mm (D * W * H)
    Bobot 0,94 KG
    Linuwih
    Urip kepala printer 100 KM
    Piranti Lunak
    Supir Windows Windows / Linux / Mac / Android
    SDK IOS / Android / Windows
    Pasokan listrik
    Input DC 24V / 2.5A
    Kahanan Lingkungan
    Operasi 5 ~ 40 ° C Kelembapan; RH: 10 ~ 80%
    Lingkungan panyimpenan -10 ~ 60 ℃ Asor; RH: 10 ~ 90%

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita