WP-Q3B 80mm Ponsel Printer

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Mode kaca dhukungan
  • . Alarm kekurangan kertas
  • Kanthi mode proteksi batere
  • Dhukungan mode dual Bluetooth
  • Dhukungan kaping pirang-pirang nyithak kode 1D & 2D

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP-Q3B duwe fungsi paten: Ngisi daya kanthi bank daya / komputer, umur batere awet (Nganti 2000mAh), dhukungan aplikasi IOS lan sambungan piranti Android, dhukungan sambungan Bluetooth lan Wifi, kapasitas gulung kertas gedhe (diameter 50mm).

    Pambuka Produk

    Fitur Utama

    Mode kaca dhukungan
    Alarm kekurangan kertas
    Kanthi mode proteksi batere
    Dhukungan mode dual Bluetooth
    Dhukungan kaping pirang-pirang nyithak kode 1D & 2D

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: Printer Panampa Thermal WP300C 80mm
  • Sabanjure: Printer Panampa Thermal WPB58 58mm

  • Model WP-Q3B
    Nyithak
    Cara nyithak Termal langsung
    Ambane kertas 79,5 ± 0,5mm
    Diameter gulung kertas 50mm
    Kekandelan kertas 0,06 - 0,08mm
    Kapasitas kolom 576 titik / baris; 512 titik / baris
    Kacepetan nyithak 70mm / s
    Antarmuka USB + Bluetooth / USB + WIFI / USB + WIFI + Bluetooth
    Ukuran karakter ANK, Font A : 1,5 × 3.0mm (12 × 24 titik)
    Font B : 1.1 × 2.1mm (9 × 17 titik)
    Cina tradisional / tradisional: 3.0 × 3.0mm (24 × 24 titik)
    Karakter Barcode
    Lembar karakter lengkap PC347 (Eropa Standar) 、 Katakana 、 PC850 (Multilingual) 、 PC860 (Portugis) 、 PC863 (Kanada-Prancis) 、 PC865 (Nordic) 、 Eropa Kulon 、 Yunani 、 Ibrani Europe Eropa Wétan 、 Iran 、 WPC1252 、 PC866 (Sirilik # 2) 、 PC852 (Latin2) 、 PC858 、 IranII 、 Latvia 、 Arab 、 PT151 (1251)
    Jinis barkod 1D: UPC-A / UPC-E / JAN13 (EAN13) / JAN8 (EAN8) / CODE39 / ITF / CODABAR / CODE93 / CODE128
    2D: QR CODE / PDF417
    Kekuwatan
    Adaptor daya Input: AC 110V / 240V, 50 ~ 60Hz
    Output: DC 9V / 2A
    Input Printer DC 9V / 2A
    Batere 7.4V / 2000mAh
    Karakteristik fisik
    Bobot reged 0,325 KG
    Ukuran 136 * 116 * 60mm (D * W * H)
    Syarat Lingkungan
    Lingkungan operasi 0 ~ 45 ℃, 10 ~ 80% RH
    Lingkungan panyimpenan -10 ~ 60 ℃, 10 ~ 90% RH (ora kondensasi)
    Buffer
    Buffer input 32 Kbytes
    NV Flash 64 Kbytes
    Piranti Lunak
    Emulasi ESC / POS
    Supir Windows / Linux / Android / Mac
    Kagunan Uji Windows & Linux Utilitas
    SDK IOS / Android / Windows
    Linuwih
    Urip kepala printer 50km

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita