WP300W 3 ″ Printer Panampa Termal

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

UpgradeIAP upgrade online
②Masang dipasang ing tembok
③Mesin mesin lan printer POS, 2 ing 1
④DHCP lan nyimpen fungsi kertas


  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP300W minangka printer kuitansi termal 80mm kanthi kacepetan print nganti 300mm / s, sing ndhukung upgrade IAP online. Sampeyan bisa nyelehake ing tembok amarga duwe fungsi sing dipasang ing tembok. Nggabungke mesin antrian lan printer POS dadi sak mesin. Fungsi DHCP lan nyimpen kertas bisa mbantu sampeyan nambah bathi.

    Pambuka Produk

    Fitur Utama

    Upgrade IAP online
    Dipasang ing tembok
    Mesin antrian lan printer POS, 2 ing 1
    DHCP lan nyimpen fungsi kertas

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: Transfer Thermal WP300A / Printer Thermal Langsung
  • Sabanjure: Printer Panampa Thermal WP300 80MM

  • Model WP300W
    Nyithak
    Cara nyithak Termal langsung
    Jembaré printer 80mm
    Kapasitas kolom 576 titik / baris
    Kacepetan nyithak 200mm / s, 230mm / s, 260mm / s, 300mm / s Opsional
    Antarmuka USB / LAN / USB + LAN / USB + Serial / USB + Serial + Lan / WiFi / Bluetooth Opsional
    Kertas cetak 79,5 ± 0,5mm × φ80mm
    Jarak baris 3.75mm (Bisa diatur kanthi printah)
    Printah print ESC / POS
    Nomer kolom Kertas 80mm: Font A - 42 kolom utawa 48 kolom /
    Font B - 56 kolom utawa 64 kolom /
    Cina, Tionghoa tradisional - 21 kolom utawa 24 kolom
    Ukuran karakter ANK , Font A : 1,5 × 3.0mm (12 × 24 titik) Fon B : 1.1 × 2.1mm (9 × 17 titik) Tionghoa, Tionghoa tradisional: 3.0 × 3.0mm (24 × 24 titik)
    Pemotong
    Pemotong otomatis Sebagean
    Karakter Barcode
    Lembar karakter ekstensi PC437 (Std.Europe) 、 (Katakana) n 、 PC850 (Multilingual) 、 PC860 (Portugal) 、 PC863 (Kanada) 、 PC865 (Nordik) 、 (Eropa Kulon) 、 (Yunani) 、 (Ibrani) 、 (Eropa Wétan) 、 (Iran) 、 (WPC1252) 、 PC866 (Sirilik # 2) 、 PC852 (Latin2) 、 (PC858) 、 (IranII) 、 (Latvia) 、 (Arab) 、
    (PT1511251)
    Kode 1D UPC-A / UPC-E / JAN13 (EAN13) / JAN8 (EAN8) / CODE39 / ITF / CODABAR / CODE93 / CODE128
    Kode 2D QR Code / PDF417
    Buffer
    Buffer input 64Kbytes, 128Kbytes, 2048Kbytes
    NV Flash 256k bait
    Kekuwatan
    Adaptor daya Input : AC 100V-240V, 50 ~ 60Hz
    Sumber daya Output: DC 24V / 2.5A
    Output laci awis DC 24V / 1A
    Karakteristik fisik
    Bobot 1.0KG
    Ukuran 190.16 (D) * 140 (W) * 134.64 (H) mm
    Syarat Lingkungan
    Lingkungan kerja Suhu (0 ~ 45 ℃) asor (10 ~ 80%) (ora kondensasi)
    Lingkungan panyimpenan Suhu (-10 ~ 60 ℃) asor (10 ~ 90%)
    Linuwih
    Gesang Cutter 1,5 yuta potongan
    Urip kepala printer 150km
    Supir
    Drivers Menang 9X / Win 2000 / Win 2003 / Win XP / Win 7 / Win 8 / Win 10 / Linux

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita