Printer Label Termal WPLB58 58mm

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Desain tombol humanisasi, gampang dioperasikake
  • Dhukungan pencetakan kode bar siji & loro D
  • Printer kode bar 2-inci ekonomi
  • Dhukungan antarmuka Bluetooth
  • Ukuran cilik, ngirit ruangan

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WPLB58 minangka printer 2 ing 1 kanthi fungsi cetakan kuitansi lan label. Kanthi desain tombol sing wis diresmikake, sampeyan bisa kanthi gampang operate. Nyithak kode bar 1D & 2 D didhukung. Ngirit kanthi multi-fungsi kuat kayata Bluetooth opsional. WPLB58 dirancang kompak kanggo ngirit ruangan.

    Pambuka Produk

    详情页2 详情页3

    Fitur Utama

    Desain tombol humanisasi, gampang dioperasikake
    Dhukungan pencetakan kode bar siji & loro D
    Printer kode bar 2-inci ekonomi
    Dhukungan antarmuka Bluetooth
    Ukuran cilik, ngirit ruangan

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: WPLB80 80mm Printer Label Termal
  • Sabanjure: Printer Panampa Thermal WP300F 80MM

  • Model WPLB58
    Nyithak Label Kwitansi
    Cara nyithak Termal langsung Termal langsung
    Resolusi 203 DPI 384 titik / baris
    Jembaré printer MAX: 56mm 48mm
    Kacepetan nyithak Min: 50.8mm / s ; Maks: 101mm / s 90mm / s
    Antarmuka USB + Bluetooth
    RAM
    Memori DRAM: 64KB NV FLASH: 4096KB
    Kepala printer
    Sensor suhu sirah cetak Thermistor
    Deteksi posisi sirah cetak Ngalih Mikro
    Kertas ana deteksi Photosensor
    Karakter Barcode
    Kode bar CODE128 、 EAN128 、 ITF 、 Interleaved Two of Five 、 CODE39 、 CODE39C 、 CODE39S 、 CODE93 、 EAN13 、 EAN13 + 2 、 EAN13 + 5 、 EAN8 、 EAN8 + 2 、 EAN8 + 5 、 CODABAR 、 POST-2 、 UPCA + 5 、 UPCE 、 UPCE + 2 、 UPCE + 5 、 MSI 、 MSIC 、 PLESSEY 、 ITF14 、 EAN14 、 QR CODE UPC-A / UPC-E / JAN13 (EAN13) / JAN8 (EAN8) / CODE39 / ITF / CODABAR / CODE93 / CODE128 / QR CODE
    Font internal FONT 0 nganti FONT 8 ASCII; FONT A: 12 * 24 titik; FONT B: 9 * 17 titik; GB18030; BIG5; KSC5601; Tionghoa / Tionghoa Tradisional: 24 * 24 titik
    Pembesaran & rotasi 1 nganti 10 kali nggedhekake ing loro arah; 0 ° 、 90 ° 、 270 ° 、 360 ° rotasi /
    Grafik File PC Monochrome, BMP lan gambar liyane bisa didownload menyang FLASH, DRAM Ndhukung macem-macem kerapatan bitmap, download bitmap lan nyithak
    Sedheng
    Jinis media Kertas gulung termal, stiker lsp. Kertas termal
    Jembar media 20mm ~ 60mm 58mm
    Gulung diameter njaba Maks: 100mm
    Gulung diameter tengah Min: 25mm /
    Kertas jinis mati Nyuwek
    Kekuwatan
    Kekuwatan Input: DC 12V / 3A
    Karakteristik fisik
    Bobot 1,08 kg
    Ukuran 206 (D) × 136 (W) × 148 (H) mm
    Syarat Lingkungan
    Lingkungan kerja 5 ~ 45 ℃, 20-80% RH (ora kondensasi)
    Lingkungan panyimpenan  -40 ~ 55 ℃ , ≤93% RH (40 ℃)
    Supir
    Drivers Windows / Android / IOS

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita