Printer Label 4-Inci WPB200

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Jinis media: Terus-terusan; jurang; tandha ireng; bolongan kipas lan doyo
  • Multiple sensor: tandha ireng; jarak posisi; sensor gap
  • Kanthi tutup sing transparan, status kertas langsung dilirik
  • Dhukungan wadhah kertas njaba lan kothak label
  • Desain motor dobel, luwih kuat

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WPB200 misuwur banget ing antarane printer label termal. Desain motor dobel nggawe luwih kuat. Jinis media yaiku kontinyu, celah, tandha ireng, kertas bolongan kipas lan dobel, kanthi macem-macem sensor kaya tandha ireng, jarak posisi lan sensor jurang. Dirancang kanthi tutup transparan supaya status kertas bisa katon. Ndhukung wadhah kertas eksternal lan kothak label kanggo ngluwihi kapasitas gulung kertas.

    Pambuka Produk

    详情页2 详情页3 详情页4

    Fitur Utama

    Jinis media: Terus-terusan; jurang; tandha ireng; bolongan kipas lan doyo
    Multiple sensor: tandha ireng; jarak posisi; sensor gap
    Kanthi tutup sing transparan, status kertas langsung dilirik
    Dhukungan wadhah kertas njaba lan kothak label
    Desain motor dobel, luwih kuat

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: Printer Panampa Thermal WP300 80MM
  • Sabanjure: Printer Panampa Thermal WP260 80MM

  • Model WPB200
    Nyithak
    Metode resolusi 8 titik / mm (203DPI)
    Cara nyithak Termal langsung
    Kacepetan nyithak 127 mm (5 ") / S
    Maks. Jembaré print 108 mm (4,25 ")
    Jinis media Suwine, longkangan, tandha ireng, bolongan kipas lan bolongan
    Jembar media 20-118mm (0,78 "-4,4")
    Kekandelan media 0,06 ~ 0,25mm
    Dawane label 10 ~ 1,778mm (0,4 "~ 90")
    Kapasitas gulung label 127 mm (5 ") OD (tatu njaba)
    Enclosure Plastik tembok dobel
    Ukuran fisik 211 (D) × 240 (W) × 166 (H) mm
    Bobot 2,15 kg
    Prosesor CPU RISC 32-bit
    Memori Memori Flash 4MB, 8MB SDRAM, maca kertu SD kanggo ekspansi memori Flash, nganti 4 GB
    Antarmuka USB
    Fon internal 8 font bitmap angka alpha, font Windows ora bisa diundhuh saka piranti lunak
    Karakter Barcode
    Kode Barcode Kode bar 1D: Kode 39, Kode 93, Kode 128UCC, kode 128 langganan A, B, C, Codabar, Interleaved 2 of 5, EAN-8, EAN-13,
    EAN-128, UPC-A, UPC-E, EAN lan UPC 2 (5) digit add-on, MSI, PLESSEY, POSTNET, China POST
    Kode bar 2D : PDF-417, Maxicode, Matrix Data, kode QR
    Rotasi font lan barcode 0 ° 、 90 ° 、 180 ° 、 270 °
    Prentah TSPL 、 EPL 、 ZPL 、 DPL
    Kahanan lingkungan Operasi: 5 ~ 40 ° C, 25 ~ 85% non-kondensasi, Panyimpenan: -40 ~ 60 ° C, 10 ~ 90% (non-kondensasi)

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita