Printer Ponsel WP-Q3C 58mm

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Kertas metu aralm
  • Kasedhiya pirang-pirang basa
  • NV LOGO download lan nyithak
  • Dhukungan macem-macem nyithak barcode
  • Kompatibel karo sistem Windows / Android / IOS / Mac / Linux

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WP-Q3C minangka printer termal portabel 2-inch. Ukuran cilik nanging fungsi sing kuat kaya aralm kertas, macem-macem basa sing kasedhiya, download lan nyithak NV LOGO, ndhukung macem-macem cetakan barcode, kompatibel karo sistem Windows / Android / IOS / Mac / Linux lsp

    Pambuka Produk

    Fitur Utama

    Kertas metu aralm
    Kasedhiya pirang-pirang basa
    NV LOGO download lan nyithak
    Dhukungan macem-macem nyithak barcode
    Kompatibel karo sistem Windows / Android / IOS / Mac / Linux

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: Printer Panampa Thermal WP-T2C 58mm
  • Sabanjure: WP-Q2A 2inch Printer Label Termal

  • Model WP-Q3C
    Nyithak
    Cara nyithak Termal langsung
    Resolusi 203dpi
    Jarak baris 3.75mm (Bisa diatur kanthi printah)
    Jembaré print 48 mm
    Kacepetan maksimal Maks. 70 mm / s
    Ambane kertas 58mm
    Diameter gulung kertas 40mm
    Fitur Kinerja
    Antarmuka USB + Bluetooth (1 + 1)
    Buffer input 128 Kbytes
    NV Flash 64 Kbytes
    Emulasi ESC / POS
    Font / Graphics / Symbologies
    Ukuran karakter ANK ,
    Font A: 1,5 × 3.0mm (12 × 24 titik)
    Font B : 1.1 × 2.1mm (9 × 17 titik)
    Cina tradisional / tradisional: 3.0 × 3.0mm (24 × 24 titik)
    Karakter Barcode 1D: UPC-A / UPC-E / JAN13 (EAN13) / JAN8 (EAN8) / CODE39 / ITF /
    CODABAR / CODE93 / CODE128
    2D: QRCODE
    Lembar karakter lengkap PC347 (Eropa Standar) 、 Katakana 、 PC850 (Multilingual) 、 PC860 (Portugis) 、 PC863 (Kanada-Prancis) 、
    PC865 (Nordic) 、 Eropa Kulon 、 Yunani 、 Ibrani 、 Eropa Wétan 、 Iran 、 WPC1252 、 PC866 (Sirilik # 2) 、 PC852 (Latin2) 、 PC858 、
    IranII 、 Latvia 、 Arab 、 PT151 (1251)
    Fitur Fisik
    Ukuran 124 * 83 * 51mm (D * W * H)
    Bobot 0,23 KG
    Sistem sing kompatibel
    Sistem Windows / Android / IOS / Mac / Linux
    Pasokan listrik
    Batere 7.4V / 2000mAh
    Ngisi daya input DC 5V / 2A
    Syarat Lingkungan
    Lingkungan operasi 0 ~ 45 ℃ , 10 ~ 80% RH ora ana kondensasi
    Lingkungan panyimpenan -10 ~ 60 ℃ , ≤10 ~ 90% RH tanpa kondensasi

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita