Printer Panampa Thermal WPB58 58mm

Katrangan Singkat:

Fitur Utama

  • Dhukungan antarmuka Bluetooth
  • Sumber daya internal, ngirit ruangan lan barang
  • Kinerja sing stabil, ngurus tugas sing apik
  • Desain streamline, supaya tombol adoh saka banyu
  • Ukuran cilik kanthi fungsi sing kuat

  • Jeneng: Winpal
  • Papan Asal: Cina
  • Bahan: ABS
  • Sertifikasi: FCC, CE RoHS, BIS (ISI), CCC
  • Kasedhiyan OEM: Nggih
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail Produk

    Video Produk

    Spesifikasi Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Singkat

    WPB58 minangka printer kuitansi termal 58mm sing bisa milih port Bluetooth supaya gaweyan sampeyan luwih trep. Desain streamline bisa njaga tombol adoh saka banyu. Catu daya internal barang iki ngirit ruangan lan kargo kanggo sampeyan. Printer ukuran cilik nanging duwe fungsi sing kuat sing bakal kaget.

    详情页1 详情页2 详情页3 详情页4 详情页5

    Fitur Utama

    Dhukungan antarmuka Bluetooth
    Sumber daya internal, ngirit ruangan lan barang
    Kinerja sing stabil, ngurus tugas sing apik
    Desain streamline, supaya tombol adoh saka banyu
    Ukuran cilik kanthi fungsi sing kuat

    Kaluwihan nggarap Winpal:

    1. Keuntungan rega, operasi klompok
    2. Stabilitas dhuwur, resiko kurang
    3. Perlindhungan pasar
    4. Lengkapi produk lengkap
    5. Tim efisien layanan profesional lan layanan purna jual
    6. 5-7 gaya riset lan pangembangan produk anyar saben taun
    7. Budaya perusahaan: rasa seneng, kesehatan, tuwuh, matur nuwun


  • Sedurunge: WP-Q3B 80mm Ponsel Printer
  • Sabanjure: WPCB58 58mm Printer Panrimo Thermal

  • /uploads/wp58.mp4

    Model WPB58
    Nyithak
    Cara nyithak Termal langsung
    Jembaré printer 58mm
    Kapasitas kolom 384 titik / baris
    Kacepetan nyithak 90mm / s
    Antarmuka USB + Bluetooth
    Kertas cetak 57,5 ± 0,5mm × φ60mm
    Jarak baris 3.75mm (Bisa diatur kanthi printah)
    Nomer kolom Kertas 58mm: Font A - 32 kolom
    Font B - 42 kolom
    Cina, Tionghoa tradisional - 16 kolom
    Ukuran karakter ANK , Font A : 1,5 × 3.0mm (12 × 24 titik) Fon B : 1.1 × 2.1mm (9 × 17 titik) Tionghoa, Tionghoa tradisional: 3.0 × 3.0mm (24 × 24 titik)
    Karakter Barcode
    Lembar karakter ekstensi PC347 (Eropa Standar 、 、 Katakana 、
    PC850 (Multilingual) 、 PC860 (Portugis) 、
    PC863 (Kanada-Prancis) 、 PC865 (Nordik) 、
    Eropa Kulon 、 Yunani 、 Ibrani 、 Eropa Wétan 、 Iran 、
    WPC1252 、 PC866 (Sirilik # 2) 、 PC852 (Latin2) 、
    PC858 、 IranII 、 Latvia 、 Arab 、 PT151 (1251)
    Jinis barkod UPC-A / UPC-E / JAN13 (EAN13) / JAN8 (EAN8) CODE39 / ITF / CODABAR / CODE93 / CODE128
    Buffer
    Buffer input 32Kbytes
    NV Flash 64Kbytes
    Kekuwatan
    Adaptor daya Input : AC 110V / 220V, 50 ~ 60Hz
    Sumber daya Output: DC 12V / 2.6A
    Output laci awis DC 12V / 1A
    Karakteristik fisik
    Bobot 0,69 KG
    Ukuran 190 (D) × 135 (W) × 124 (H) mm
    Syarat Lingkungan
    Lingkungan kerja Suhu (0 ~ 45 ℃) asor (10 ~ 80%)
    Lingkungan panyimpenan Suhu (-10 ~ 60 ℃) asor (10 ~ 90%)
    Linuwih
    Urip kepala printer 50km
    Supir
    Drivers Windows / Linux

    * P: APA LAYAN PRODUK UTAMA?

    A: Khusus kanggo printer Panrimo, Printer Label, Printer Seluler, printer Bluetooth.

    * P: APA JAMINAN kanggo PRINTER Sampeyan?

    A: Garansi setaun kanggo kabeh produk.

    * P: Kepiye KADAR DEFEKTIF PRINTER?

    A: Kurang saka 0.3%

    * P: Apa sing bisa ditindakake yen barang-barang dirusak?

    A: 1% bagean FOC dikirim karo barang kasebut. Yen rusak, bisa diganti langsung.

    * P: APA SYARAT PENGIRIMAN Sampeyan?

    A: EX-WORKS, FOB utawa C & F.

    * P: APA WAKTU Pimpinan Sampeyan?

    A: Yen ana rencana tuku, udakara 7 dina suwene

    * P: Prentah Apa Cocokake PRODUK Sampeyan?

    A: Printer termal kompatibel karo ESCPOS. Printer label kompatibel karo emulasi TPLL EPL DPL ZPL.

    * P: Kepiye KONTROL KUALITAS PRODUK?

    A: Kita minangka perusahaan sing duwe ISO9001 lan produk wis entuk sertifikasi CCC, CE, FCC, Rohs, BIS.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita