Cara ngganti jeneng Bluetooth WPB200 (Printer Label)

WPB200 minangka model printer label sing apik banget ing winpal.
Kepiye cara ngganti jeneng Bluetooth WPB200?

Preparasi: Sambungake printer WPB200 menyang komputer lan bukak piranti lunak Alat Diagnostik.

Langkah1: klik Goleki tombol Status ing piranti lunak. Priksa manawa printer wis nyambung

Cathetan: yen titik kasebut dadi ijo lan tembung Standby ditampilake, tegese printer siyap kanggo komunikasi karo komputer.

Step2: Klik Command Tool bar lan sampeyan bakal ngetik antarmuka ing ngisor iki.

Step3: Input data kanthi warna abang, BT NAMA "WPB200", menyang Area Ngirim

Langkah4: Pencet tombol Enter kanggo ngalih baris.
Cathetan: waca macem-macem posisi kursor ing antarane langkah3 lan langkah4.

Langkah5: Klik send banjur jeneng Bluetooth rampung printer kudu diganti.


Wektu kiriman: Dec-31-2019