Winpal WP-Q3A printer portebel, tren anyar ing kantor seluler

Winpal WP-Q3A printer portebel, tren anyar ing kantor seluler

Kanthi ningkatake level ilmiah lan pangembangan ekonomi sosial sing cepet, masarakat modern wis ora ana maneh ing kantor njero ruangan tetep. Kabeh lapisan masyarakat ing saben dinane, macem-macem papan kerja ing njaba lan ora tetep wiwit nggunakake piranti liyane sing gegandhengan. Minangka salah sawijining, printer kuitansi portebel dadi akrab karo wong kanthi bertahap, lan nggawe kantor wong luwih kepenak.

详情页1

1. Cilik, entheng lan awet

Printer portebel, kaya sing diandharake, kudu gampang digawa lan digunakake. WP-Q3A duwe ukuran garis gedhe 124 * 108 * 61mm, sing bisa dikontrol nganggo tangan siji. Bobot 357g iku entheng, umure sirah cetak nganti 30Km, lan awet.

2. Kacepetan nyithak cepet lan umur batere dawa

Kacepetan nyithak nemtokake efisiensi kerja. Umumé, pencetakan ing situs mbutuhake kacepetan cepet kanggo ngirit wektu tunggu personel sing relevan. Sanalika, amarga operasi ruangan, adaptor eksternal ora bisa digunakake kanggo pasokan listrik, mula batere berkapasitas gedhe lan desain cetak daya kurang dibutuhake kanggo nyukupi kebutuhan pencetakan terus-terusan. WP-Q3A dilengkapi batere lithium-ion sing bisa diisi ulang 2500mAh.

3. Gampang dioperasikake

Desain struktur kertas sing gampang dimuat, setelan fungsi dhasar gampang lan gampang dioperasikake, manawa wong anyar utawa ora, bisa ngerti panggunaan WP-Q3A kaping pisanan lan miwiti kanthi cepet.

4. Multi-antarmuka, konfigurasi sing sugih

Winpal WP-Q3A dilengkapi antarmuka USB lan Bluetooth, sing cocog kanggo sambungan ruangan karo macem-macem piranti kanggo operasi lan panggunaan. Sanalika, uga wis ngembangake fungsi deteksi kertas, sing ora ketinggalan pesen, ora pesen sing ora apik, lan dadi pembantu sing apik kanggo kantor ing njaba ruangan.

 

Saiki, kanthi tren umum kantor seluler cerdas, printer kuitansi portebel digunakake luwih akeh, sing gampang digawa lan digunakake, cepet lan efisien, lan nambah efisiensi kantor. Ing ndhuwur minangka introduksi printer kuitansi portebel Rongda Technology WP-Q3A.

 


Wektu kiriman: Apr-26-2020