Jual label label Winpal lagi laris

Printer label tegese bisa nyunting macem-macem teks lan kode bar, banjur transfer menyang bentuk label. Printer label iki digunakake luwih akeh ing pirang-pirang panggonan, kayata sawetara kantor, pabrik, pembangkit listrik, gudang, lan pusat perbelanjaan, sing asring dideleng.

详情页1

 

详情页1

 

Jenis printer label iki beda karo printer label umum liyane sing ndeleng rega digital indikator. Wusana printer iki digunakake bakal luwih distandardisasi. Kaya kabeh jinis toko skala gedhe, aku seneng nggunakake printer iki. Ing ngisor iki kanthi ringkes nuduhake ciri-ciri printer iki lan ing endi panggunaan kasebut.

1. Fitur

Printer label utamane nggunakake metode pencetakan transfer termal, sing bisa nyithak label kanthi cepet, biasane nganggo stiker adhesif. Uga ana syarat kualitas stiker swadaya iki kanggo nyegah goresan supaya ora ngganggu kejelasan kode bar.

2. Aplikasi

Saiki, printer label digunakake ing pirang-pirang acara, kayata produksi ing pabrik, lan kemasan, tandha lan kemasan huruf kabeh dicithak dening jinis printer iki. Kajaba iku, sawetara mal blanja bakal nggunakake jinis label iki kanggo rega barang, utawa label produk, utawa label barcode, lan label obat.

Iki digunakake khusus minangka printer label barcode ing mall, lan kualitas lan fungsine apik. Lan dheweke kudu adaptasi supaya bisa nyithak macem-macem editor teks, kalebu kode bar. Utamane kertas cetak kasebut beda karo kertas cetak biasa, duwe ciri tahan air, tahan korosi lan tahan cuaca. Durability minangka salah sawijining syarat label iki.


Wektu kiriman: Okt-08-2020