Ekspo Ritel China kaping 22 dibukak ing Shanghai

Tanggal 19 November, Ekspo Ritel China kaping 22 (CHINASHOP 2020) dibukak ing Pusat Pameran Nasional lan Pameran Nasional Shanghai. Kita kumpul ing kene maneh. 2021 bakal nggawa jaman anyar, lan kita percaya dhiri lan ngarep-arep.
Ing pameran iki, Winpal nggawa luwih akeh model anyar, teknologi anyar lan inspirasi anyar ing bidang peralatan bisnis cerdas, lan nampilake serangkaian produk kayata printer tagihan, printer kode bar, lan printer portebel. Kita wis mesthi ngetrapake ilmu lan teknologi, kualitas luwih dhisik, kanggo nyedhiyakake mitra kanthi kualitas sing luwih apik, luwih sesuai karo kebutuhan skenario ritel anyar peralatan komersial.

QQ图片20210104165315


Wektu kiriman: Nov-19-2020